گروه معادن فلزات گرانبها
 
دبير ششمين نمايشگاه بين‌المللي طلا خبرداد:
برگزاري ششمين نمايشگاه صنعت طلا و جواهر در بهمن
گردش مالي 1000 ميليارد دلاري اين صنعت
گروه معادن >فلزات گرانبها - دبير ششمين نمايشگاه بين‌المللي طلا از گردش مالي ۱۰۰۰ ميليارد دلاري صنعت طلا و جواهر در دنيا خبر داد و گفت: با وجود پتانسيل‌هاي موجود در ايران متاسفانه سهم ايران از اين گردش مالي به يك درصد هم نمي‌رسد.
به گزارش ماين نيوز، مسعود عطاريان با اشاره به اين‌كه با كمترين سرمايه‌گذاري در صنعت طلا و جواهر مي‌توان بيشترين ميزان اشتغالزايي و ارزش افزوده را نصيب كشور كرد، گفت: صنعت خودروسازي كه در دنيا بسيار روي آن مانور داده مي‌شود ارزش گردش مالي آن بسيار كمتر از صنعت طلا و جواهر است در حالي كه حجم سرمايه‌گذاري موردنياز در صنعت طلا و جواهر به نسبت بسيار كمتر از صنعت خودروسازي بوده اما مزاياي آن چند برابر است.

عضو هيئت مديره اتحاديه توليدكنندگان و صادركنندگان طلا، جواهر و سنگهاي قيمتي افزود: قرار است ششمين نمايشگاه بین‌المللی طلا، نقره، جواهر، ساعت و صنایع وابسته ۲۴ تا ۲۷ بهمن ماه امسال در تهران برگزار شود كه هدف از برگزاري اين نمايشگاه نيز معرفي توانمندي‌هاي صنعت طلا و جواهر كشور به دنيا است.

او با اشاره به اين‌كه امسال براي بار سوم نمايشگاه بین‌المللی طلا، نقره، جواهر، ساعت و صنایع وابسته توسط اتحاديه توليدكنندگان و صادركنندگان طلا، جواهر و سنگ‌هاي قيمتي برگزار مي‌شود، در پاسخ به اين سوال كه آيا اين نمايشگاه محلي براي فروش طلا به مردم نيز خواهد بود يا خير؟ گفت: اين نمايشگاه، فروشگاه محسوب نمي‌شود بلكه محلي است براي آنكه فعالان صنعت – هنر طلا و جواهر بتوانند آخرين دستاوردهاي خود را در معرض ديد عموم مردم و همچنين بازديدكنندگان تخصصي قرار دهند.

دبير ششمين نمايشگاه بين‌المللي طلا با اشاره به اين‌كه در اين نمايشگاه تنها دريافت سفارشات براي ساخت طلا براي بنكداري‌ها و مغازه‌داران انجام خواهد شد، افزود: سال گذشته بيش از ۱۵۰ شركت كننده در نمايشگاه دوره پنجم داشتيم كه پيش‌بيني مي‌شود امسال تعداد شركت كنندگان با رشد ۱۵ تا ۲۰ درصدي مواجه شود.

او با اشاره به اين‌كه با توجه به ممنوعيت واردات مصنوعات طلا به كشور قاعدتا نمي‌توانيم از شركت‌هاي خارجي در نمايشگاه داخلي شركت كننده داشته باشيم در عين حال گفت: البته ما بازديدكنندگاني از امارات، تركيه، عراق، قزاقستان، كره‌جنوبي، ايتاليا، هند و چين خواهيم داشت.

دبير ششمين نمايشگاه بين‌المللي طلا از اهميت نظارت سازمان استاندارد بر بازار طلا به منظور مقابله با مصنوعات تقلبي و غيراستاندارد خبر داد و گفت: به همين منظور سازمان استاندارد با هماهنگي اتحاديه در نمايشگاه امسال حضور فعال خواهد داشت و دستاوردهاي خود را در زمينه شناسايي طلاهاي تقلبي در معرض ديد عموم مردم قرار خواهد داد.

اين فعال صنعتي همچنين از نمايش ماشين‌آلات مورد استفاده در صنعت طلا و جواهر در نمايشگاه خبر داد و افزود: از سازندگان ماشين آلات در چين نيز براي حضور در نمايشگاه امسال دعوت كرده‌ايم كه اين كار نيز توسط رايزن‌هاي صادراتي انجام شده است.

عطاريان در پاسخ به اين سوال كه دليل ممنوعيت واردات طلا به ايران چيست و آيا در ساير كشورها نيز چنين ممنوعيت‌هايي وجود دارد يا خير؟ توضيح داد: نظر كارشناسي من اين است كه اگر بتوان كالاي خارجي را با مديريت درست و با فيلترهاي مناسب وارد كشور كرد نه تنها به ضرر توليد داخل نخواهد بود بلكه باعث افزايش رقابت پذيري صنعت طلا و جواهر داخلي نيز مي‌شود. در كنار آن بايد مصنوعات طلاي موجود در بازار شناسنامه‌دار شوند تا جلوي قاچاق نيز گرفته شود.

عضو هيئت مديره اتحاديه توليدكنندگان و صادركنندگان طلا، جواهر و سنگ‌هاي قيمتي با اشاره به اين‌كه در حال حاضر تهران و اصفهان دو قطب اصلي صنعت طلا و جواهر ايران محسوب مي‌شوند، عنوان كرد: برندسازي از جمله موضوعاتي است كه در صنعت طلا و جواهر مورد غفلت واقع شده و اگر در اين صنعت برندسازي شود به طور قطع فروش سازندگان داخلي چند برابر مي‌شود. البته براي برندسازي فقط كمك‌هاي مالي مهم نيست بلكه بيشتر كمك‌هاي علمي و انتقال تجربه ديگر كشورها اهميت دارد.
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۱۳ آذر ۱۳۹۲ ساعت ۱۳:۳۸
کد مطلب: 1096