گروه معادن
 
نائب رئیس خانه صنعت و معدن ایران:
قانون معادن مناسب با شرایط اقلیمی مازندران نیست
گروه معادن - نائب رئیس خانه صنعت و معدن ایران با اشاره به شرایط طبیعی مازندران، گفت: قانون معادن مناسب با شرایط اقلیمی مازندران نیست.
به گزارش ماین نیوز، داریوش هندویی در نشست هم اندیشی اعضای انجمن صنعت و معدن شهرستان آمل با مسئولان استانی و شهرستانی با بیان اینکه هم اکنون در این کشور چندین انجمن در عرصه های مختلف به فعالیت می پردازند،اظهارداشت: یکی از انجمن هایی که فعال و با هماهنگ و یکپارچه فعالیت دارند، انجمن صنعت و معدن است.

وی با تاکید براینکه صنعت و معدن در بخش های مختلف به لحاظ فنی و اجرایی کمک حال همه دستگاه ها بوده اند، افزود: اگرچه در این انجمن یکسری مشکلاتی وجود دارد می توان با برگزاری نشست ها ی هم اندیشی به رفع مشکلات پرداخت.

هندویی، معادن را تامین کننده سرمایه کشور بیان کرد و گفت: این حرفه از اهمیت ویژه ای برخوردارند که نیاز به حمایت از سوی مسئولان امر دارد.

نائب رئیس خانه صنعت و معدن ایران با اعلام اینکه در اجرای قانون در کشور برای صنعت و معدن حدود 3 هزار نفر ساعت کار کارشناسی انجام شده تا قانون معادن مصوب شود، افزود: این قانون یکسری مشکلاتی دارد و آن باید در اقلیمی های مختلف، قانون های متعددی برای معادن نوشته شود.

وی با اشاره به اینکه در مازندران چهار اقلیم کوهستانی ، جنگل، دشت و دریا وجود دارد، تصریح کرد: هر یک از این اقلیم ها باید قانون خاصی در نظر گرفته شود.

هندویی یادآور شد: این استان با تفسیر یک قانون و اقلیم دچار چالش و مشکل می شود بنابراین باید در این امر مرزها شفاف سازی شود.

وی، یکی از مهم ترین مشکلات این انجمن را بسته شدن محور هراز در روزهای مختلف سال عنوان و بیان کرد: در این امر باید راهکارهایی با تعامل پلیس راهور و یکسری قوانین و مقررات گذاشته شود تا این بنگاه اقتصادی مستدام کار کند.

نیاز ویژه مازندران به معادن کوهی

رئیس کمیته تخصصی صنعت و معدن مازندران نیز در این نشست از مسئولان استانی خواستار رسیدگی به سه مورد از مشکلات این انجمن شد و گفت: هم اکنون برخی از این مشکلات به شکایات ملی برمی گردد تا حکم جلب از سوی دادگستری صادر شود بنابراین در این مورد محدوده منابع طبیعی باید صادر شود.

عبدالرضا سرمستی با بیان اینکه توجه به پروانه هایی که لغو شده رسیدگی شود تا این واحدها به ادامه کار خود بپردازند، افزود: هم اکنون این استان نیاز به شن و ماسه در معادن کوهی دارد و در این زمینه در ارایه محدوده ملی حد و اندازه بیشتری اتخاذ شود.

وی با اعلام اینکه در مازندران حدود 65 واحد تولیدی معادن فعالیت دارند، اذعان داشت: این معادن با 500 میلیارد تومان سرمایه گذاری برای 3 هزار نفر اشتغال ایجاد کرده است.

سرمستی تاکید کرد: انجمن صنعت و معدن نیاز به توجه خاص دارد تا سرمایه گذاری بهتری در عرصه توسعه ای استان صورت گیرد.
تاریخ انتشار : پنجشنبه ۱۸ دی ۱۳۹۳ ساعت ۱۸:۲۴
کد مطلب: 19169