گروه معادن فلزات گرانبها
 
ماین نیوز گزارش می‌دهد:
با ۱۱ غول طلایی جهان آشنا شوید
گروه معادن >فلزات گرانبها - به نظر می‌رسد هر روز در 11 شرکت معدنی طلای بزرگ جهان طلایی باشد چرا که دنیا طلا را دوست دارد و اینها شرکت‌هایی هستند که بزرگترین سهم را در تولید جهانی این فلز زرد دارند.
به گزارش ماین نیوز، اگرچه تولید جهانی طلا در حال کم شدن است و بیشتر شرکتها با تصمیمات توقف سرمایه گذاری مواجه شده اند اما حداقل 10 بازیگر بزرگ صنعت معدنکاری طلا در حفظ موقعیتشان موفق بوده اند.

شرکتهای معدنی طلا از بسیاری جهات قابل مقایسه هستند به عنوان مثال هزینه نقدی تولید هر اونس طلا یا سرمایه بازار و از این رو هر بار نتایج ممکن است اندکی متفاوت باشد با اینهمه اسامی مطرح شده در این فهرست بر مبنای گزارش "گولد فوکوس 2015" از حیث تولید طلا بزرگترین شرکتهای معدنی طلا هستند و زمانیکه با گزارش سال قبل مقایسه می شوند کاهش تولید امسال دو شرکت مطرح مشاهده می شود. تولید بریک گولد 13 درصد نسبت به سال گذشته کاهش یافته و نیومونت با کاهش چهار درصدی مواجه شده است. اگرچه این شرکتها در فهرست تولیدکنندگان برتر قرار دارند اما تغییراتی در رتبه‌شان داشتند.

چین، روسیه و استرالیا یکی از بزرگترین کشورهای معدنکاری طلا در جهان هستند و هیچ تعجبی ندارند که بیشتر مدعیان فهرست بزرگترین تولیدکنندگان طلای جهان در این کشورها فعالیت می کنند. این شرکتها عبارتند از:

1- بریک گولد

شرکت کانادایی بریک گولد با تولید کم سابقه 194.4 تن طلا در سال 2104، در جایگاه شماره یک بزرگترین شرکتهای معدنی طلای جهان قرار دارد. این شرکت همچنین بزرگترین ذخایر طلای جهان را دارد که به 104 میلیون اونس بالغ می‌شود.

2- نیومونت ماینینگ

این شرکت معدنی طلا  که در گرین وود ویلیج کلرادو مستقر است، معادن فعالی در نوادا، اندونزی، استرالیا، غنا، پرو و نیوزیلند دارد. ذخایر طلای این شرکت حدود 93.5 میلیون اونس در سال 2010 گزارش شد. این شرکت مس و نقره هم تولید می‌کند اما تولید طلایش به میزان چشمگیری بالا بوده و به 150.7 تن می‌رسد.

3- آنگلوگولد آشانتی

این شرکت با داشتن 21 معدن در چهار قاره و حضور در بیش از یک بازار سهام، به معنی واقعی کلمه یک شرکت جهانی است. تولید این شرکت در سال 2014 به 138 تن رسید.

4- گولدکورپ

گولدکورپ صاحب تعدادی معدن در آمریکا، مکزیک، کانادا و آمریکای جنوبی است. با اینکه هر از گاهی با مشکلاتی برخورد می کند و به صدمه زدن به محیط زیست متهم می شود اما موفق شده موقعیتش را در میان بازیگران بزرگ حفظ کند و تولیدش امسال به حدود 89.3 تن می‌رسد.

5- کینراس

این کشور در ابتدا در کانادا مستقر بود اما فعالیتش را به شماری از کشورها از جمله آمریکا، شیلی، برزیل و روسیه گسترش داد و مجموعا 10 معدن طلای فعال در چهار قاره جهان دارد. کینراس 83 تن طلا در سال 2014 تولید کرد.

6- نیوکرست

نیوکرست ماینینگ در استرالیا در اکتشاف، ساخت و معدنکاری طلا و کنسانتره طلا و مس فعالیت دارد. این شرکت موفق شده فعالیتش رو فراتر از مرزهای استرالیا گسترش دهد و اکنون در سطح بین المللی حضور دارد. نیوکرست 72.4 تن طلا در سال 2014 تولید کرد.

7- گولد فیلدز

یک شرکت آفریقای جنوبی دیگر که در رتبه هفتمین شرکت معدنی طلای جهان قرار گرفته و فعالیتش آفریقای جنوبی تا استرالیا گسترده شده است. این شرکت که برای آمادگیش برای اکتشاف طلا در هر گوشه ای از جهان شناخته شده در بازار سهام ژوهانسبورگ و در بازار سهام نیویورک به ثبت رسیده است.

8- ناوویی

این شرکت طلای مستقر در ازبکستان  61 تن تولید در سال 2014 داشت. مهمترین ذخایر این شرکت در صحرای کزل کوم واقع است.

9- پولیوس

شرکت پولیوس روسیه با بیش از 90 میلیون اونس ذخایر طلا، سومین ذخایر بزرگ جهان را در اختیار دارد و تولیدش در سال 2014 به 52.7 تن رسید. این شرکت بزرگترین تولیدکننده طلای پذیرش شده در بازار بورس لندن است.

10- سیبانی

بزرگترین تولیدکننده طلای آفریقای جنوبی چهار معدن زیرزمینی و روباز دارد و 49.4 تن در سال 2014 تولید کرد. این شرکت شمشهای پالایش شده طلا را با خلوص 99.5 درصد تولید و در بازارهای بین المللی می‌فروشد.

11- آگنیکو ایگل

شرکت کانادایی آگنیکو ایگل 44.4 تن طلا در سال 2014 تولید کرد و بالاتر از رتبه فهرست سال گذشته قرار گرفت. این شرکت موفق شد بالاتر از چاینا نشنال گولد و فریپورت قرار بگیرد که پیش از این عقب‌تر از آنها قرار داشت. احتمالا ادغام فعالیتهای اوسیسکو در تولیدش، به آگنیکو ایگل برتری داد.
تاریخ انتشار : شنبه ۲۳ خرداد ۱۳۹۴ ساعت ۱۰:۳۸
کد مطلب: 25206