گروه صنایع معدنی آلومینیوم
 
دفاع تمام قد پوری حسینی از مزایده آلومینیوم المهدی هرمزال
گروه صنایع معدنی >آلومینیوم - رئیس سازمان خصوصی سازی از نحوه واگذاری مجتمع آلومینیوم المهدی هرمزال دفاع کرد و قیمت تعیین شده برای فروش این مجتمع را عادلانه توصیف کرد.
 
به گزارش خبرنگار ماین نیوز، میرعلی اشرف عبدالله پوری حسینی در برنامه نشست خبری شبکه دو که با حضور احمد توکلی، نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی برگزار شد، عنوان کرد: متاسفانه برخی آماری که از سوی آقای توکلی درباره مزایده آلومینیوم المهدی هرمزال ارائه می‌شوند، درست نیستند. در تیر ماه 1393 مزایده مجتمع با قیمت پایه 1655 میلیارد تومان برگزار شد و مجتمع به فروش نرفت چون متقاضی نداشت. مزایده دوم با 770 میلیارد تومان کمتر آگهی خورد، منتها با یک توضیح و آن توضیح اینکه مجتمع آلومینیوم المهدی یک شرکت است و هرمزال یک طرح که الان دیگر تبدیل به کارخانه شده و طرح توسعه آلومینیوم المهدی است. سهام دولت در المهدی 77 درصد بوده و کل هرمزال نیز متعلق به دولت (ایمیدرو) است. کارخانه هرمزال با فاینانس یا به تعبیری با مشارکت طرف خارجی ایجاد شد و بنابراین ایمیدرو حدود 870 میلیارد تومان به طرف خارجی بدهکار بود. ایمیدرو نیز چون تحریم بود و البته پول لازم برای پرداخت بدهی خود را هم در اختیار نداشت، این امید را داشت که با واگذاری آلومینیوم المهدی هرمزال و گرفتن پول آن بتواند بدهی خود را به طرف خارجی بدهد. بنابراین ایمیدرو در قیمت‌گذاری و مزایده اولیه با ما همراهی کرد.

وی افزود: در ادامه تفسیر شد که قرار نیست پول واگذاری این مجتمع به ایمیدرو پرداخت شود، بلکه پول به خزانه واریز خواهد شد. از سوی دیگر قرار شد بدهی 870 میلیارد تومانی ایمیدرو به کنسرسیوم بانک‌های خارجی توسط خریدار پرداخت شود و دیگر پولی را به خزانه واریز نکند. بنابراین 870 میلیارد تومان کاهش در قیمت پایه مجتمع نبوده است. اسفند 93 که مزایده را برگزار کردیم 100 میلیارد تومان افزایش در قیمت پایه را نسبت به مزایده تیر ماه داشتیم، منتها چون 870 میلیارد تومان خریدار را متعهد به پرداخت بدهی به طرف خارجی کردیم به ظاهر نشان داده شد که قیمت پایه مزایده کاهش یافته است که در واقع اینطور نبود.

رئیس سازمان خصوصی سازی در ادامه با اشاره به اینکه فروش ماهی 2 هزار تن به مدت 7 سال توسط خریدار مجتمع، توافق ایمیدرو با طرف خارجی بوده است که رافع مسئولیت‌های ایمیدرو بود، گفت: رقم بدهی ایمیدرو به طرف خارجی حدود 270 میلیون دلار بود که براساس قراردادی که ما با خریدار مجتمع بستیم این مبلغ باید پرداخت شود. بنابراین در این زمینه دولت متحمل ضرری نشده است. به این ترتیب خریدار آلومینیوم المهدی هرمزال موظف است بدهی ایمیدرو را به نیابت از این سازمان به طرف خارجی پرداخت کند و ممکن است حتی این کار را در کمتر از 7 سال نیز انجام دهد.

او در واکنش به این انتقاد که گفته می‌شود برخی دارایی‌های آلومینیوم المهدی هرمزال در کارشناسی اولیه و قیمت‌گذاری این مجتمع دیده نشده‌اند، افزود: در همین زمینه دیوان محاسبات وارد عمل شد و دیوان در هر حوزه 3 کارشناس را مشخص کرد تا به صورت دقیق کلیه اموال و دارایی‌های مجتمع را مجددا قیمت‌گذاری کنند. در نهایت این قیمت‌گذاری مشخص کرد که میزان دارایی مجتمع 346 میلیارد تومان نسبت به 2300 میلیارد تومان دارایی که قبلا کارشناسان برآورد کرده بودند، افزایش نشان داد.

پوری حسینی افزود: این میزان افزایش قیمت دارایی‌های آلومینیوم المهدی هرمزال ناشی از آن است که هیات مدیره این شرکت در صورت‌های مالی و گزارش‌های خود یا دارایی‌های مجتمع را کتمان کرده و یا دارایی‌ها را از قلم انداخته‌اند. ضمن اینکه در چند مورد هم وضعیت برخی دارایی های المهدی و هرمزال مانند زمین آنها به خوبی برملا نشده بود. در هر شرایطی ما با خریدار توافق کرده‌ایم که اگر دارایی در قیمت‌گذاری لحاظ نشود و بعدا مشخص شد طبق رای هیات داوری خریدار موظف به پرداخت قیمت آن دارایی به نرخ کارشناسی روز معامله خواهد بود.

معاون وزیر امور اقتصاد و دارایی با انتقاد از مدیریت دولتی حاکم بر آلومینیوم المهدی هرمزال اظهار کرد: آلومینیوم المهدی حدود 20 سال و هرمزال نیز چند سال است که در اختیار دولت بوده اما نتیجه مدیریت این دارایی 2500 تا 3000 میلیارد تومانی بدون بدهی برای دولت چیزی جز 450 میلیارد تومان ضرر نبوده است. این ضرر فقط از جیب مردم درآمده است و بنابراین واگذاری این دارایی عاقلانه‌ترین کار ممکن بوده است.

پوری حسینی همچنین درباره دلیل تنفس یک ساله خریدار در پرداخت اقساط خرید مجتمع گفت: شش ماه که دولت جلوی کار خریدار را گرفته است و اجازه مدیریت او را در مجتمع نمی‌دهد و جلوی چشم خریدار ضرر و زیان های سنگینی هم به کارخانه وارد شده است که قصد ندارم به آنها اشاره کنم. از سوی دیگر ایمیدرو فرصت اصلاح ساختار در این مجتمع را داشت اما این کار را انجام نداد. ما نیز اجازه اصلاح ساختار نداریم و فقط به صورت محدود اجازه اصلاح ساختار نیروی انسانی شرکت‌های در حال واگذاری را داریم. با این وجود ما در مزایده دوم باز هم با خریدار چانه‌زنی و قیمت را به صورت کارشناسی تعیین کردیم.

وی افزود: همچنین اینکه خریدار مجتمع آلومینیوم المهدی هرمزال نماینده خود را در مزایده از نیروهای ارزشی کشور انتخاب کرده از نظر ما هیچ اشکالی نداشته و اتفاق این موضوع را نقطه قوت خریدار مجتمع می دانیم.

رئیس سازمان خصوصی سازی همچنین با اتهام خواندن این اظهارنظر احمد توکلی مبنی بر اینکه مزایده مجتمع آلومینیوم المهدی هرمزال دو نفره بوده است، گفت: ما دست کسی را برای حضور در این مزایده نبستیم. ضمن اینکه وقت کافی برای اصلاح ساختار مجتمع نیز وجود داشت اما در موعد مقرر کاری انجام شد. باید بدانیم که زمان پایان واگذاری‌ها سال 1393 بوده است.

او همچنین تاکید کرد: ما برای مزایده سهام دولتی آلومینیوم المهدی براساس قانون هیچ نیازی به اخذ اجازه از سهامدار غیردولتی این شرکت نداشتیم.
تاریخ انتشار : يکشنبه ۲۲ شهريور ۱۳۹۴ ساعت ۰۳:۱۷
کد مطلب: 27468
 
۱۲ نظر
 


یا علی مدد
رئیس سازمان خودمونی سازی نماینده دلسوز و مورد اعتماد خریدار حراج المهدی هرمزال بودند و به حق دفاع جانانه ای از خریدار محترم کردند. متأسفم واسه این مملکت که یه عده با لفاظی حقایق را پنهان کردند.من تعجب میکنم چرا آقای توکلی عنوان نکردند که چرا شرکت المهدی که یک شرکت مادر است و بیش از 60 درصد آلومینیوم کشور را تولید میکند به مزایده گذاشته شده است.از نمایندگان محترم تقاضامندیم جلوی تارج المهدی هرمزال را بگیرند. (2031)
۱۳۹۴-۰۶-۲۲ ۱۰:۲۸:۴۱
 
عدالت کجاست و مجری کیست
آقایان نمایندگان بندرعباس کجایید چرا هیچ حرفی و شکایتی نمیکنید ؟
یادتان باشد 7 اسفند روز انتخابات است سکوت شما در تاراج بزرگترین شرکت الومینیوم کشور خیلی سوال برانگیزه .
ما دیگر به نمایندگان دلسوز رای خواهیم داد . (2035)
۱۳۹۴-۰۶-۲۴ ۱۱:۲۴:۱۶
 
خصوصي خواري لغو شد (2042)
۱۳۹۴-۰۶-۲۵ ۲۲:۴۸:۳۱
 
جناب اقاي پوري حسيني. اولا بحث ٣٦٠ ميليارد اختلاف قيمت گذاري يعني ٤٠ درصد اختلاف در قيمت پايه كه اساسا به موجب قوانين جاري در كميسيون معاملات هر گاه قيمت كارشناسي با قيمت پيشنهادي بيش از ١٥ درصد اختلاف داشته باشد ان پيشنهاد در مزايده يا مناقصه كنار. گذاشته ميشود پس اولا اين مزايده اساسا باطل است . دوما اختلاف به هيچ وجه ٣٦٠ ميليارد نيست. ارزش المهدي و هرمزال با ٢٥٧٠٠٠ تن ظرفيت با تكنولوژي. هال هرولت تني ٧٥٠٠ دلار است كه ميشود ١٩٣٠٠٠٠٠٠٠دلار كه با دلار حتي ٣٠٠٠ تومان هم ميشود ٥٧٩٠ ميليارد تومان در حاليكه مبلغ ناخالص ارزيابي اموال در مزايده ١٦٧٩ ميليارد تومان بوده لذا اختلاف فقط در بخش دارايي ثابت حدود ٤٠٠٠ ميليارد تومان است نه ٣٦٠ ميليارد اين ٣٦٠ ميليارد مربوط به تفاوت دارائيهاي جاري ارزيابي شده است سوما از مجموع ١٨٠٠ ميليارد تومان بدهي المهدي و هرمزال بيش از ١٢٠٠ ميليارد توملن مربوط به مطالبات دولت شامل ٢٠٠ ميليارد رد ديون و ٣٠٠ ميليارد مطالبات برق منطقهاي و ٢٧٠ ميليارد مطالبات ايميدرو و ١٨٠ ميليارد مطالبات بانكهاي دولتي و .... به عنوان وام قرض الحسنه به خريدار اعطا شده در حاليكه بايد اين مطالبات دولتي از جمع ١٨٠٠ ميليارد بدهي كسر و بدهي واقعي به ٦٠٠ ميليارد كاهش مي يافت و لذا قيمت پايه به ٢٠٧٠ ميليارد افزايش مي يافت ( بجاي ٨٧٠ ميليارد ) و اين كلاه گشاد بر سر دولت نمي رفت. كه بدهي شركت به خودش را هم به مزايده بگذارد !!!! از همه اين حرفها كه روشنتر از افتاب است. بگذريم خداوكيلي سازمان شما از سال ١٣٨٩ به موجب قانون برنامه متولي اداره امور شركتهاي در شرف به اصطلاح. خصوصي سازي بوده است. سازمان شما چه نقشي در عزل و نصب مديران اين شركتها داشته كه شما اينگونه عملكرد اين شركتها را زير سوال مي بريد و انچنان با تب و تاب. از اين حاتم بخشي نابخردانه. پشتيباني مي كنيد كه انسان را در (2045)
۱۳۹۴-۰۶-۲۷ ۱۰:۵۷:۴۳
 
جناب سردبير عدم انتشار كامنت هاي فاقد هرگونه توهين و تهمت كه صرفا واقعيتها را بيان مي كند کار درستی نیست. لطفا منتشر کنید. (2046)
۱۳۹۴-۰۶-۲۷ ۱۱:۴۳:۰۶
 
متشكريم (2047)
۱۳۹۴-۰۶-۲۷ ۲۳:۴۵:۴۰
 
مشكلي دارم ز دانشمند مجلس باز پرس جناب پوري حسيني به نظر شما منطقي تر نبود اول ٦٠٠٠٠ تن شمش به ارزش بالغ بر ٥٤٠ ميليارد تومان در پايان سال ٩٣ را مي فروختيد و بعد ١٠٠٠٠٠تن ضايعات اند به ارزش ٢٥ ميليون دلار معادل ٧٥ ميليارد تومان را مي فروختيد و بعد از محل اين ٦٢٠ ميليارد وجه نقد و اول ٣٠٠ ميليارد مطالبات برق منطقه اي را مي داديد بعد ٢٧٠ ميليارد مطالبات ايميدرو را پرداخت مي كرديد و بعد بعد اين شركت را با مواد اوليه اش كه لازمه تداوم توليد است به خريدار مي فروختيد ؟!! اخه يك كار به اين سادگي. نه دكتري اقتصاد ميخواهد نه دكتراي مديريت. !! هر الف بچه بازاري هم اين را مي فهمد اگر كسي اططرار مالي هم داشته باشد خونه اش را مي فروشد نه پول تو جيبش را !!؟ حداقل اين شمشها را تحويل وزارت نيرو مي داديد تا بابت مطالبات شركتهاي توليد كننده كابل به انها. بدهد و مشكل سه طرف حل شود اول وصول طلب برق منطقه اي از الومينيوم بعد وصول مطالبات. توليد كنتد گان كابل از برق منطقه اي سوم. اماده شدن اين شركتها براي خصوصي سازي با ترازنامه بهتر و شسته رفته تر ، برادر عزيز اين چه دفاعي است كه شما مي كنيد. بنده خدا دكتر توكلي اين اطلاعات را نداشت جواب شما را بدهد و خيلي ساده گفت. اقا ادم ميخواهد كفشش را هم بفروشد لااقل يك دستمالي به رويش مي كشد و يك ابي مي زند و بعد !!!! شما چطور اين كار را با يك مجتمع ٦٠٠٠ ميليارد توماني نكرديد كه هيچ !!! بلكه اصرار بر اداوم اين. تصميم و حركت بدون برنامه كارشناسانه داريد !!!! خدا به داد ملت برسد (2048)
۱۳۹۴-۰۶-۲۸ ۰۲:۰۷:۲۱
 
صاحب نظر
دوستان عزیزی که در این باره تاکنون اظهار نظر کرده اند مشخص است که از دور اطلاعاتی داشته و از نزدیک با واقعیتها تماس ندارند . مثلا یکی از دوستان اصطلاح ولت - تن را مطرح فرموده اند که فاقد معنی است یا فروش 60.000 تن شمش و خرج کردن پول آن و یا 100.000 تن ضایعات . کسی از خود نمی پرسد که چرا 60.000 تن شمش روی دست کارخانه مانده و فروش نرفته ، 100.000 تن ضایعات کجا مخفی شده بودند و یا سرمایه گذاری برای یک مجتمع به قول ایشان درحدود 6.000 میلیاردتومان چرا باید زیان هنگفت داشته باشد .
اصل کلی این سرو صداها برای این است که ما ایرانی ها متاسفانه فقط بلدیم خوب انتقاد کنیم آن هم از دیگران و بدون وجود هیچگونه مستندات همدیگر را به باد تهمت بگیریم . شاید هم خدای ناکرده قصد و غرضی در این کار داریم والله اعلم (2049)
۱۳۹۴-۰۶-۲۹ ۰۲:۰۲:۳۲
 
مجيد جان !!! اون كه تو ولت خوندي ولت نيست اسم يك تكنولوژي است بنام هال هرولت (hall herolt ). معلومه كه تو اصلا از جنس اين صنعت نيستي و فقط. شرمنده محبتهاي ...... هستس و ميدوني كه پشت سر اين خصوصي خواري. خود خودشه و داريد روز شماري مي كنيد براي برگشت نابغه صنعت الومينيوم !!! (2053)
۱۳۹۴-۰۶-۲۹ ۲۳:۰۹:۴۹
 
مجيد جان براي توليد هر تن الومينيوم ٦٠٠ كيلو اند مصرف ميشود پس در ظرفيت فعلل ٢٠٠٠٠٠تن سالانه ١٢٠٠٠٠ تن مصرف اند داريم. حتما مي داني كه ٧٥ درصد اند داخل ديگ مصرف و حدود ٢٥ الي ٣٠ درصد ان قبل از اينكه به يوك برسه و موجب اختلاط فلز و بالا رفتن ناخالصي الومينيوم بشه از ديگ خارج و اند جديد بارگذاري ميشه پس ٢٥ درصد ١٢٠٠٠٠تن ميشود سالانه ٣٠٠٠٠ تن ضايعات اند كه ظرف سه سال ميشود ١٠٠٠٠٠ تن پس معلومه جنابعالي نه از دور دست بلكه از سر سفره دستت تو سفره. است (2054)
۱۳۹۴-۰۶-۲۹ ۲۳:۲۴:۱۵
 
رئيس محترم سازمان خصوصي سازي لطفا پاسخ. دهند يك طرف معامله شركتي است كه بر اساس صورتهاي مالي سال ٩٢مبلغ ١٨٧٤٥ميليارد ريال بدهي دارند (اين مبلغ بدهي از ٢٨٢٢٦ميليارد ريال مجموع دارايي جاري و ثابت شركتها كم شده خالص ارزش شركتها ٩٤٨١ميليارد ريال بدست امده بعد ٢١٩ ميليارد ريال سود براوردي ٨ ماهه ٩٣ اضافه شده تا رسيده به ٩٧٠٠ ميليارد ريال بعد ٨٦١ ميليارد ريال سهم اقاي مهدي التاجر شريك خارجي را كم كرده قيمت پايه مزايده بدست امده كه شد ٨٨٣٩ ميليارد ريال ( براي ٧٧ درصد المهدي و ١٠٠ درصد هرمزال ) خوب تا اينجا همه چيز بر اساس عدد و رقم ظاهرا درست است. و اما مسئلتون ؟ ما نگوييم بد و ميل به ناحق نكنيم. جامه كس سيه و دلق خود ازرق نكنيم. ١- ممكن است. از اقاي پوري حسيني رئيس سازمان خودموني سازي بپرسيد اين حجم بدهي عمدتا متعلق به چه كساني است ؟ طلبكاران اين شركت چه كساني هستند ؟ از مجموع اين بدهي صوري كه در واقع به علت منع دولت از ايجاد سر مايه گذاري دولتي جديد يا توسعه سرمايه گذاريهاي موجود به موجب قانون برنامه چهارم و پنجم و بودجه هاي سالانه دولت، بصورت تامين از طريق استقراض از منابع بانكي داخلي و خارجي با ضمانت سازمان توسعه و نوسازي معادن و يا از طريق منابع داخلي ايميدرو در قالب وام !! تامين مالي گرديده و بخش ديگر ان از طريق عدم پرداخت. هزينه برق (كه منجر به ايجاد٢٣٨ ميايارد تومان بدهي به شركت برق منطقه اي بوده تامين مالي شده ) تامين مالي شده ، جمعا ١٢٢٦١ميايارد ريال عينا مطالبات دولتي و يا شبه دولتي مي باشد كه بشرح ذيل از همان گزارش ارزيابي منتشر شده توسط سازمان خصوصي سازي و صورتهاي مالي المهدي و هرمزال كه در سايت سازمان خصوصي سازي منتشر شده بود نقل ميشود شامل اقلام ذيل مي باشد. الف ) بدهيهاي دولتي المهدي شامل : ١- بدهي به برق منطقه اي ٢٣٨٠ ميليارد ريال ٢- بدهي به دولت بابت ردديون ١٨٦٢ ميليارد ريال ٣ - بدهي به ايميدرو ٢١٤٤ ميليارد ريال شامل ٤١٦.٥ميليا رد در سرفصل حسابهاي پر داختني غير تجاري المهدي +١٧٣٨ ميليارد ريال در سر فصل تسهيلات المهدي ٤- بدهي به طرح هرمزال ١٩٦.٢ميليارد ريال ٥- بدهي به منطقه ويژه ٦٣ ميليارد ريال ٦- مالياتهاي تكليفي ١٦.٧ ميليارد ريال ٨- بدهي به بانك صنعت و معدن ٤٩٨ ميليارد ريال ٩- بدهي به بانك تجارت ٧٠ ميليارد ريال مجموع اين نه قلم در صورتهاي مالي سال ٩٢ المهدي ميشود ٧٢٤١ميليارد ريال كه تماما مطالبات دولتي و يا شبه دولتي است و عينا از گزارش ارزيابي منتشره نقل ميشود . ب) بدهيهاي دولتي .طبق صورتهاي مالي هرمزال : در صورتهاي مالي هرمزال اين اقلام شامل١- مبلغ ٤٧٥٦ ميليارد ريال مطالبات ايميدرو از طرح هرمزال در حساب رابط فيمابين ٢-مبلغ ٢٣٥ ميليارد ريال مطالبات ماليات بر ارزش افزوده سازمان امور مالياتي هرمزگان كه. با تخلف محرز هييت مديره المهدي و هرمزال در سال ٩٢ و اختلاس اشكار به حساب دولت واريز نشده و بند گزارش بازرس قانوني ( سازمان حسابرسي هم شده ) هم شد اما كو گوش شنوا !!!! ٣- ماليات هاي تكليفي هرمزال مبلغ ٣.٦ ميليارد ريال ٤- بدهي به منطقه ويژه ٢٥ ميليارد ريال كه جمع اين ٤ قلم ميشود ٥٠٢٠ ميليارد ريال حالا داريم الف = ٧٢٤١ميليارد. ب=. ٥٠٢٠ ميليارد. جمع =. ١٢٢٦١ ميليارد ريال !!!! اقاي پوري حسيني. خدا وكيلي كج بنشينيد و راست صحبت كنيد. اين مبالغ. بدهي هستند يا همان سرمايه لازم جهت احداث و توسعه اين صنعت كه مسئولين وقت. با دور زدن قانون. از طريق اخذ وام و تسهيلات و عدم پرداخت پول برق تامين مالي اين پروژه ها. را انجام داده اند !!!! خدا وكيلي بگوييد اگر اين مبالغ از ترازنامه هاي اين دو شركت. و از قسمت بدهيها تهاتر و به حساب واقعي. يعني سرمايه. شركت بنام دولت منظور ميشد قيافه و شكل و شمايل اين. شركتها براي خصوصي سازي چقدر قشنگتر و واقعي تر ميشد ؟!! تا اينكه به صورت بدهي نمايش داده شوند تا اين شركتها ور شكسته نمايش داده شوند !!!! و اماده حراج و خودموني سازي ؟؟؟؟؟. جناب پورحسيني ممكن است توضيح فرماييد خريدار اين مجتمع غير از ٧٠٠ ميليارد باقيمانده مبلغ خريد كه قرار است. طي ٧ سال بدهد اين مبالغ ١٢٢٦ميليارد تومان مطالبات. دولتي از اين شركتها را چرا و به چه عنوان و با چه مجوزي به عنوان وام از فروشنده يا دولت. به عنوان وام قرض الحسنه دريافت نموده ؟!! خدا وكيلي. بفرماييد ببينيم. اين مطالبات را چگونه و با چه زمانبندي پرداخت كند و با چه نرخي از سود ؟. خدا وكيلي بفرماييد تو اين كشور اگريك كارمند و كارگر براي يك درد سعب العلاج خود بخواهد از بانك ٢٠ ميليون وام بگيرد. چقدر از او ضمانت مي گيرند و ظرف هفت سال چقدر سود از او مي گيرند؟؟. و سازمان شما. با اين بيت المال چگونه. رفتار كرد ؟!!! به نظر شما. خريدار مطالبات برق منطقه اي را چگونه پرداخت خواهد كرد ؟! نقد ؟؟ دوماهه ؟؟؟ ٦ ماهه ؟؟؟ يا ٦ ساله و يا ماهي ١ ميليارد ؟!!! بقيه مطالبات را چطور ؟! مطالباتي كه حتي خود صاحب طلب از طلبش خبر ندارد ؟!! با با جون به خدا ممكن است هيچ. كجاي حسابهاي دولت. مطالباتش از المهدي به عنوان رد ديون به مبلغ ١٨٦٢ ميليارد ثبت نشده بلكه دولت اين مبالغ را هزينه كرده به عنوان كمك ضرر و زيان .!!! اين چه اصراري است كه داريد اين شركت را اينقدر بدهكار نشان دهيد ؟!! خدا وكيلي ممكن است توضيح دهيد غير از اون عدد يك چيزهاي جامانده ٣٦٠ ميليارد توماني.كه بعد از افشاگريهاي ما مجبور شديد مثلا چك ان را از خريدار بگيريد ديگه چه چيزهايي. جا مانده است ؟ مي دانيد يا نمي خواهيد بدانيد ؟ ممكن است بفرماييد از مبلغ ١٨١٧ ميليارد ريال دارايي جاري هرمزال چرا فقط ٤٧٤ ميليارد موجودي جنسي در ارزيابي لحاظ شده ؟! ايا اين مبلغ ١٣٤٣ ميليارد ريال. باقيمانده هم جزو همون عدد ناقابل ٣٦٠ ميليارد تومان جامانده !!! است. يا بايد اضافه شود ؟؟. ممكن است بفرماييد بالغ بر ٢٤٠٠٠ تن موجودي شمش. در تاريخ ٢٩ اسفند ٩٢. كه به قيمت هرتن ٥١ميليون ريال ( به قيمت تمام شده ) در صورتهاي مالي منظور شده. ارزش. بازار اين اقلام با نرخ هرتن ٨٧ميليون ريال ( طبق نرخهاي بازار بورس ) بعني. هرتن٠٠٠ ٢٦٠٠٠ ريال تفاوت ارزش بازار با قيمت تمام شده كه مجموعا در ٢٤٠٠٠ تن ميشود ٦٢ ميليارد تومان. باز هم جزو اقلام. جا مانده است يا جزو حاتم بخشي ها ؟!! خدا وكيلي بفرماييد اگر جنابعالي يك. خودرو مصرفي را اگر با دلار ٤٠٠ توماني خريده بودي. الان با چه قيمتي حاضر بودي بفروشي وقتي كه قيمت دلار شده ٨ برابر ؟!! اگر. منصفانه به اين سوال جواب دادي. بعد بگو. المهدي ى هرمزال را الان با همين وضعيت اگر كسي بخواهد سرمايه گذاري كند بسازد و همه پولش هم. نقد باشد و محبور نباشد وام ٢٤ درصد سودي از بانك بگيرد به ازاي هرتن. ظرفيت. بايد چند دلار فقط براي ديگها وسوپر استراكچر ها بايد هزينه كند ؟ ايا اين مبلغ با تكنولوژي hall herolt يا با تكنولوژي dubal كمتر از ٦٠٠٠ دلار براي هر تن است ؟! با تكمولوژي حتي چيني كمتر از ٤٥٠٠ دلار است!!!! اصلا ميانگين بگيريم ٥٠٠٠ دلار جناب پور خسيني. در ظرفيت ٢٥٧٠٠٠ تن توليد ( ١١٠ هزار المهدي و ١٤٧٠٠٠هرمزال ) ميشود ١٢٨٥٠٠٠٠٠٠دلاركخ اگر نرخ دلار را بگيريم همون ٣٠٠٠ تومان ميشود ٣٨٥٥ ميليارد تومان فقط ارزش ديگها و بخش الومينيوم. بهاي اند سازي و پخت اند هم به ارزش ١٤٠ ميليون يورو ميشود حدود ٦٤٠ ميليارد تومان بهاي زمين هم براي ٢٧٠ هكتار منهاي بخش. در اختيار سرب و روي و .... حتي اگر متري ميشود ٢٠٠ ميليارد تومان. جمع اين اقلام ميشود ٤٧٠٠ ميليارد تومان در حاليكه مجوع ناخالص ارزيابي انجام شده براي اموال و ماشين الات وزمين ( دارايي ثابت ) ٢٢٨١ ميليارد تومان است ، يعني ٢٥٠٠ ميليارد تومان زير قيمت !!! جناب پور حسيني اين مبلغ از اقلام جا مانده است ؟!! و اما سوال اخر كه بايد شما را متقاعد كند. اخيرا در هفته گذشته ٨٣ عدد ديگ هرمزال از مدار خارج شد كه براي راه اندازي هر ديگ. حداقل دو ميليارد و پانصد ميليون تومان بايد هزينه شود غير از ميانگين سه ماه عدم النفع. توليد تا بهره برداري. يعني جمعا ٢٥٠ ميليارد تومان. به نظر شما اين بخش خصوصي. اگر اين كارخانه را بزخري نكرده باشد با اين همه مسائل حاشيه اي. !!!!! الان نبايد قاعدتا. دبه كند و از خدا خواسته بگويد نخواستيم اقا. مال خودتون. ؟! يا مهرم. حلال و جونم ازاد ؟!! چرا نمي گويد ؟؟؟نكنه ايشان و باندش و. ان نابغه پشت پرده كه هنوز بنا به مصلحت افتابي نشده و به موقع ظهور خواهد كرد عشق خدمت و عشق ضرر دارند ؟ (2086)
۱۳۹۴-۰۷-۰۵ ۲۱:۳۹:۰۴
 
عبدالحمید
کجای دنیا مرسوم است شرکتی را هزینه کنند و بنفع سرمایه داران چوب حراج بزنند و دولت بجای ایجاد شغل تورم و بیکاری رواج دهد این موضوع از اساس مشکل دارد که باید ارگانی باشد که شرکت های که دولت نقش پررنگی در ضرر دار بودنش ایفا کرده را سامان ببخشند نه اینکه دستگاه و سازمانی بسازد سرمایه استانی که برای اشتغال ایجاد کرده چوب حراج بزند. شاید این حق استان باشد که الحمدلله در زمان تصدی نیروی های غیر بومی این شرکت به اینجا رسید . (2646)
۱۳۹۴-۱۱-۲۴ ۱۶:۰۱:۵۴