گروه صنایع معدنی فولاد
 
بررسی ۷ مسأله از مشکلات فولاد مبارکه اصفهان با پلتفرم پارک فناوری تهران
گروه صنایع معدنی >فولاد - در اولین رویداد «فرصت‌سازی کسب و کار در مسایل صنعتی» پارک علم و فناوری دانشگاه تهران با همکاری انجمن مهندسی مواد و متالورژی ایران ۷ مسأله از مشکلات فولاد مبارکه اصفهان را با تشکیل تیم‌های متخصص برطرف می‌کنند.
 
به گزارش ماین نیوز، دکتر عباس زارعی هنزکی، رئیس پارک علم و فناوری دانشگاه تهران امروز دوشنبه ۱۵ مهر ماه در افتتاحیه این رویداد در نمایشگاه مصلای تهران با حضور تیم‌های ایده‌پرداز، استارتاپ‌ها، دانشجویان، شهرک‌های صنعتی و شرکت‌های دانش‌بنیان، اظهار کرد: در این رویداد پارک علم و فناوری پلتفرمی برای حل مسایل صنعت در دانشگاه است.

وی با بیان این‌که در این رویداد مقرر است دارنده مسأله (نه صرفاً فرد آشنا با مسأله) مشکل را بازگو کند، افزود: سپس افراد صاحب ایده که اعلام آمادگی کرده‌اند، تیم‌هایی را برای حل این مسأله تشکیل می‌دهند که البته در این مسیر کسب و کار و شغل هم ایجاد می‌شود.

رئیس پارک علم و فناوری دانشگاه تهران با بیان این‌که ایمیدرو، فولاد مبارکه اصفهان، دانشگاه تهران و انجمن متالورژی این رویداد را پشتیبانی می‌کنند، خاطرنشان کرد: پیش از این ارتباط دانشگاه و صنعت مناسب نبود و عمدتاً به صورت لوکالیزه عمل می‌شد، اما امروز عصر انقلاب صنعتی چهارم است و نگاه استارتاپی به حل مسایل مشکلات را راحت‌تر برطرف می‌کند.

دکتر زارعی اظهار امیدواری کرد که در مورد ارتباط دانشگاه و صنعت، دانشگاه‌ها پلتفرم‌های خوبی داشته باشند، گفت: پارک علم و فناوری دانشگاه تهران به عنوان پلتفرم برای این رویداد امکانات مختلف از قبیل آزمایشگاه، شتاب‌دهنده‌ها، تلنت‌ها و ورک‌شاپ‌ها و استارتاپ‌های دارای ایده برای حل مسأله را در اختیار صنعت قرار می‌دهد.

وی با بیان این‌که در گذشته همواره تنها صورت مسأله مطرح می‌شد، در حالی که صحت‌سنجی نمی‌شد، افزود: باید در ابتدا مسأله به طور کامل شکافته، سپس برای آن راه حلی پیدا شود.

رئیس پارک علم و فناوری دانشگاه تهران با بیان این‌که این پارک جزو نخستین پارک‌های علم و فناوری کشور است، تصریح کرد: امروز صنعت به این فکر است تا برای حل مسایل در حالت آرامش ریسک و در مسیر پژوهش مشکلات را برطرف کند.

دکتر زارعی با بیان این‌که در کنار حل مسأله و مشکل صنعت شغل و کسب و کاری هم ایجاد می‌شود، خاطرنشان کرد: بر این اساس در دو روز آینده برای پاسخ به مسایل صنعت فولاد مبارکه تیم‌هایی تشکیل می‌شوند و در سومین روز تیم‌هایی برای ادامه فعالیت در مرکز رشد دانشگاه تهران انتخاب می‌شوند.

وی با بیان این‌که در سراسر دنیا مسایل ۲ و ۳ صنعت در مسیر دانشگاه برطرف می‌شوند، افزود: فولاد مبارکه اصفهان در تولید ورقه‌های فولادی در کشور پیشرو است و محصولات آن استانداردهای بین‌المللی را دارد، البته با گسترش صنعت چالش‌هایی هم حاصل ‌شده است که در این رویداد برای پیدا کردن راه حل این چالش‌ها تیم‌هایی تشکیل می‌شود.

دکتر نقوی، معاون تکنولوژی فولاد مبارکه نیز با بیان این‌که این اتفاق حاصل خرد جمعی و تجاربی است که طی سال‌های گذشته کسب شده است، گفت: از اقدامات فولاد مبارکه همسان کردن واحد تحقیقات با بیرون برای حل مسأله است که برگرفته از الگوهای جهانی است.

وی با بیان این‌که امروز در قالب پانل‌هایی ۷ موضوع از مشکلات فولاد مبارکه بررسی می‌شود، افزود: بدین ترتیب و با ارزش افزوده بیشتر هر ۲ طرف برنده هستند.

تشکیل تیم و ارائه خدمات تجهیزاتی برای حل مشکلات صنعت مس
دکتر زارعی، رئیس پارک علم و فناوری دانشگاه تهران در حاشیه این مراسم گفت: فولاد مبارکه جزو ۱۰ شرکت بزرگ کشور با میزان ارزآوری زیاد است و تاکنون توانسته از ظرفیت اسمی خود فراتر رود، شماری از مشکلات را با تکنولوژی ترانسفر برطرف کرده است، اما بخشی از آن‌ها نیازمند صرف وقت از سوی دانشگاه است.

وی با بیان این‌که فولاد مبارکه اصفهان می‌تواند معادل حوزه نفت در کشور باشد، افزود: اگر در صنعت فولاد خام‌فروشی نشود، ارزش افزوده بیشتری برای کشور دارد. در این رویداد پارک علم و فناوری نقطه اتصال صنعت و دانشگاه است و اکوسیستم و اتمسفر مناسبی را برای این قبیل فعالیت‌ها فراهم می‌کند.

رئیس پارک علم و فناوری دانشگاه تهران با بیان این‌که این پارک به صورت استراتژیک اکوسیستم و زیست‌بوم مناسب حل مسأله را فراهم می‌کند، ادامه داد: پارک در این مسیر تجهیزات و امکانات مناسب از قبیل آزمایشگاه، شتاب‌دهنده، تلنت‌ها و ورک‌شاپ‌ها و هر آنچه که برای افزایش کیفیت محصول نیاز است را فراهم می‌کند.

به گفته وی، در قدم بعدی و در روز صنعت مس مشکلات مس به صورت استارتاپی بررسی و برطرف می‌شود.
تاریخ انتشار : دوشنبه ۱۵ مهر ۱۳۹۸ ساعت ۰۲:۲۳
کد مطلب: 47879
 
مرجع : خبرگزاری ايسنا