گروه معادن مس
 
در راستای جهاد تبیین و به همت مرکز ارتباطات وزارت صمت؛
سومین مرحله بازدید راهیان پیشرفت با بازدید از مجموعه مس سرچشمه انجام شد
گروه معادن >مس - سومین مرحله از سلسله بازدیدهای راهیان پیشرفت ویژه استادان دانشگاه‌ها با حضور استادانی از دانشگاه‌های تهران، علامه‌طباطبایی و... از مجموعه مس سرچشمه به همت مرکز ارتباطات وزارت صمت و با هدف حرکت در مسیر جهاد تبیین، برگزار شد.
 
به گزارش ماین نیوز، مرکز ارتباطات وزارت صمت به منظور حرکت در مسیر جهاد تبیین، بازدید رهبران فکری از واحدهای تولیدی و صنعتی مرتبط با وزارت صمت را با عنوان «راهیان پیشرفت» در دستور کار قرار داده است.

برگزاری تور بازدید رهبران فکری جامعه در پی این فرموده رهبر حکیم انقلاب که «مهم‌ترین عرصه جهاد، عرصه تبیین و روشنگری است» و با توجه به تغییر گفتمان حاکم بر نوع حکم‌رانی اجرایی کشور انجام شد تا اقدامات صورت گرفته برای رفع گره‌های زندگی مردم به ویژه در حوزه «صنعت، معدن و تجارت» به شکل شفاف نشان داده شود.

بر اساس این ایده مرکز ارتباطات وزارت صمت، امکان بازدید رهبران فکری جامعه از واحدهای صنعتی، تولیدی، معدنی و ... فراهم می‌شود تا آنان از نزدیک شاهد تلاش شبانه‌روزی خانواده بزرگ حوزه «صنعت، معدن و تجارت» بوده و روند و پیشرفت آن را مشاهده کنند.

هدف مهم دیگر این بازدیدهای میدانی، آشنایی هرچه بیشتر رهبران فکری جامعه از شرایط حال حوزه صنعت، معدن و تجارت کشور و ایجاد یک جهاد رسانه‌ای در این حوزه با شفاف‌سازی و روشنگری است.

لازم به یادآوریست در دومین مرحله بازدید راهیان پیشرفت از واحدهای تولیدی و صنعتی کشور، جمعی از ائمه جمعه استان‌های تهران، قم، قزوین و البرز با هدف حرکت در مسیر جهاد تبیین و به همت مرکز ارتباطات وزارت صمت، روزهای سه‌شنبه و چهارشنبه ۱۷ و ۱۸ اسفندماه سال گذشته از مجتمع مس سرچشمه و منطقه معدنی و صنعتی گل‌گهر سیرجان، بازدید کرده بودند.

پیشتر نیز در مرحله نخست این طرح در روزهای ۱۱ و ۱۲ اسفند ماه سال گذشته به دعوت مرکز ارتباطات وزارت صمت، جمعی از اصحاب رسانه شامل دبیران اقتصادی، عکاسان و خبرنگاران حوزه‌های مختلف رسانه‌های گروهی‌ از دو مجموعه مجتمع فولاد مبارکه و گروه صنعتی انتخاب الکترونیک بازدید کردند.

گفتنی است معدن مس سرچشمه در ۵۰ کیلومتری رفسنجان و در ناحیه مرکزی رشته کوه زاگرس قرار گرفته‌است. معدن مس سرچشمه یکی از بزرگترین مجتمع‌های صنعتی معدنی جهان محسوب می‌شود و بزرگ‌ترین تولیدکننده مس ایران است. ذخیره زمین‌شناسی این معدن بیش از یک میلیارد و دویست میلیون تن سنگ سولفوری برآورد شده است.
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۳۱ فروردين ۱۴۰۱ ساعت ۲۱:۱۱
کد مطلب: 60745
 
مرجع : شاتا