گروه معادن فلزات گرانبها
 
احمدی خبر داد:
افزایش ۶۴ درصدی استخراج در معدن طلا زرشوران
گروه معادن >فلزات گرانبها - مدیرعامل شرکت گسترش معادن و صنایع معدنی طلای زرشوران شهرستان تکاب گفت: استخراج کانسنگ طلا در معدن طلای زرشوران تکاب به عنوان غنی ترین معدن طلای خاورمیانه، در6 ماه نخست امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته 64 درصد افزایش یافته است.
به گزارش ماین نیوز، محمدرضا احمدی افزود: در نیمه نخست امسال بیش از 180 هزار تن کانسنگ طلا از معدن طلای زرشوران تکاب استخراج شده است.

وی بیان کرد: امسال همچنین 225 کیلوگرم شمش طلا در کارخانه طلای زرشوران تولید شده که 78 درصد از برنامه تولید شمش طلا در این مجتمع محقق شده است.

احمدی اظهار کرد: شمش تولید شده در کارخانه طلای زرشوران به 2 روش عرضه در بورس کالا براساس قیمت لحظه ای تابلو بورس و نیز از راه حراج در شعبه کارگشایی بانک ملی عرضه می شود.

وی با اشاره به اجرای طرح های توسعه ای در کارخانه تولید طلای زرشوران گفت: با افزایش ظرفیت اسمی تولید طلا در فاز یک مجتمع طلای زرشوران ،میزان تولید شمش طلا در این مجموعه معدنی و صنعتی به 2 تن در سال خواهد رسید.

مدیرعامل شرکت گسترش معادن و صنایع معدنی زرشوران تکاب ادامه داد: با راه اندازی فاز دوم کارخانه تولید طلای زرشوران تکاب با ظرفیت 2 تن در سال، میزان تولید شمش طلا در این مجتمع تا 4 تن در سال افزایش می یابد.

احمدی اضافه کرد: با تکمیل طرح توسعه معدن و کارخانه طلای زرشوران، این مجتمع به یکی از بزرگترین تولید کننده های شمش طلا در آسیا تبدیل می شود.

وی اظهار کرد: تاکنون شرکت هایی از کشورهای فرانسه، استرالیا، قزاقستان و گرجستان برای سرمایه گذاری در زمینه استخراج طلا و تولید شمش طلا در معدن زرشوران تکاب اعلام آمادگی کرده اند.

وی اظهار کرد: اعلام آمادگی کشورهای مختلف برای سرمایه گذاری در بخش معادن طلا در کشورمان از نتایج و دستاورد های فضای پسابرجام است، با امضای توافق هسته ای و باز شدن فضای بین المللی، شرکت های بزرگ و پیمانکاران خارجی برای حضور در طرح های معدن و کارخانه طلای زرشوران تکاب، تمایل همکاری خود را اعلام کرده اند.

شرکت گسترش معادن و صنایع معدنی طلای زرشوران تکاب، آبان ماه سال 1393 با حضور معاون اول رئیس جمهور با سرمایه گذاری 2 هزار میلیارد ریال به بهره برداری رسید.

معدن طلای زرشوران در 45 کیلومتری شمال شرق شهرستان تکاب قرار گرفته و با ذخیره قطعی 5.27 میلیون تن کانسنگ طلا و بیش از 108 تن طلای خالص غنی ترین و بزرگترین معدن طلای خاورمیانه به شمار می رود.

داشتن 2 معدن بزرگ طلا در مناطق زرشوران و آقدره، تکاب را به قطب تولید طلا در کشور تبدیل کرده است.

شهرستان تکاب با 78 هزار نفر جمعیت در جنوب آذربایجان غربی واقع شده است.
تاریخ انتشار : جمعه ۲۱ آبان ۱۳۹۵ ساعت ۲۳:۰۶
کد مطلب: 34977
 
مرجع : خبرگزاری ايرنا