گروه صنایع معدنی فولاد
 
مدیرعامل فولاد کاوه جنوب کیش مطرح کرد:
فرصت طلایی هرمزگان برای جذب سرمایه گذاران فولادی
گروه صنایع معدنی >فولاد - مدیرعامل شرکت فولاد کاوه جنوب کیش برگزاری سمپوزیوم فولاد در هرمزگان را موجب جلب نظر سرمایه گذاران صنعت فولاد برای سرمایه گذاری در هرمزگان برشمرد و آن را فرصتی در جهت معرفی ظرفیت هرمزگان برای تبدیل شدن به قطب فولاد کشور دانست.
به گزارش ماین نیوز، محمدرضا بنی اسدی راد با اشاره به نقش برگزاری سمپوزیم فولاد در هرمزگان و تاثیرآن بر صنایع استان گفت: سمپوزیم فولاد هر ساله با هدف برقراری ارتباط میان کلیه محققان و دست اندرکاران صنعت فولاد کشور وارایه آخرین دستآوردهای پژوهشی در صنعت فولاد برگزار می شود.

وی توجه تولیدکنندگان فولاد، تامین کنندگان مواد اولیه و مصرف کنندگان محصولات فولادی، صنایع بالا دستی و پایین دستی را به این دست برنامه ها بسیار مهم ارزیابی کرد و افزود: برگزاری این مهم در هرمزگان موجب خواهد شد که نگاه صنایع کشور به هرمزگان به عنوان قطب صنعتی آینده کشور معطوف شود و جاذبه  های صنعتی و مزیت های رقابتی که در این استان بی بدیل است را به مدیران ارشد و کارشناسان صنایع معرفی نماید.

بنی اسدی راد برگزاری سمپوزیوم فولاد را موجب گرایش فعالان حوزه صنعت به فعالیت و سرمایه گذاری بیشتر در این منطقه دانست و گفت: صنایع استان نیز با افزایش فعالیت و سرمایه گذاری بازار رو به رشدی را پیش روی خواهند داشت که موجبات شکوفایی استان را فراهم خواهد کرد.

مدیرعامل شرکت فولاد کاوه جنوب کیش ارائه پژوهش ها و کارهای علمی در این سمپوزیوم را موجب توسعه صنایع استان دانست و یادآور شد: با توجه به تقاضای موجود برای تولید فولاد و سودده بودن این صنعت همچنان تمایل به سرمایه گذاری در این صنعت نرخ بالایی دارد. بر همین اساس این سرمایه گذاری ها باید در مناطقی انجام شود که دارای مزیت هایی باشد که منجر به سوددهی بیشتر و کاهش هزینه ها در صنعت شود.

این فعال حوزه صنعت در استان هرمزگان تصریح کرد: منطقه ویژه اقتصادی خلیج فارس با دارا بودن مزیت هایی مانند دسترسی به آبهای آزاد، دسترسی به راه آهن سراسری، منابع عظیم آب که از عوامل مهم در تولید فولاد به شمار می رود و همچنین نزدیکی به معادن سنگ آهن از آن ظرفیت هایی برخوردار است که می  تواند نیازهای این صنعت را برای تبدیل شدن هرمزگان به قطب صنعت فولاد کشور تامین کند.

وی تحقق این امر را با ترغیب سرمایه گذاران به سرمایه گذاری در این منطقه و افزایش مشوق ها برای آنان و همچنین توسعه زیرساختها در منطقه ویژه و شهر بندرعباس دانست و افزود: استقرار صنایع فولاد در هرمزگان تاکنون به سهم خود موجب رشد اقتصادی و شکوفایی این استان شده و در همین مدت اشتغالزایی بالایی را در پی داشته است.

بنی اسدی راد افزایش گردش مالی و اشتغال بیشتر در منطقه را سبب رونق اقتصادی در ابعاد دیگری چون صنعت ساختمان، افزایش شرکت های خدماتی، توسعه خدمات حمل و نقلی خواند و افزود: چشم انداز ایجاد و توسعه صنایع پایین دستی صنعت فولاد در این استان مثبت بوده که توسعه و احداث این صنایع خود باعث ترغیب به توسعه صنعت فولادسازی، توجیه پذیری بیشتر برای سرمایه گذاری در این صنعت و ایجاد صنایع بالادستی و تولید فولادهای خاص خواهد شد.

مدیرعامل شرکت فولاد کاوه جنوب کیش ضمن اشاره به بهره برداری از طرح تولید فولادسازی در آینده نزدیک این مجموعه را به عنوان یکی از تولیدکنندگان پیشرفته در تولید فولاد برشمرد و افزود: با بهره برداری از این مجموعه بزرگ صنعتی تاثیرات مثبتی بر صنایع بالادستی و پایین دستی به وجود خواهد آمد؛چرا که تقاضا برای صنایع پایین دستی افزایش یافته و همچنین عرصه برای فعالیت صنایع بالادستی نیز مساعدتر خواهد شد.

وی ضمن اشاره به دستاوردهای برگزاری سمپوزیم فولاد برای صنعت فولاد هرمزگان نیز یادآور شد: برگزاری چنین همایش  هایی از دو جهت فواید و دستاوردهایی را برای صنعت فولاد هرمزگان در پی خواهد داشت. چراکه برگزاری این سمپوزیم دست اندرکاران، اساتید و پژوهشگران صنعت فولاد را پیرامون آخرین دستاوردها، تکنولوژی ها و پژوهش های یکجا دور هم جمع می کند که این مهم موجب بحث و تبادل نظر جهت توسعه علمی و پیشرفت های تکنولوژی، شناخت بیشتر مسایل روز، مسائل و مشکلات صنعت فولاد و آشنایی با روش های نوین تولید و مدیریتی در صنعت را خواهد شد.

وی گفت: از این جهت که کلیه ذینفعان و دست اندرکاران صنعت فولاد در این سمپوزیم حاضر هستند، عرصه ای برای آشنایی بیشتر آنها با تولیدکنندگان فولاد، آشنایی با ظرفیت های منطقه و پایه ریزی همکاری های آتی از جمله مزیت های غیر قابل انکار این سمپوزیوم خواهد بود که در نهایت منجر به رشد و شکوفایی صنعت فولاد در هرمزگان خواهد شد.
تاریخ انتشار : دوشنبه ۵ اسفند ۱۳۹۲ ساعت ۲۲:۵۲
کد مطلب: 4261