آغاز بهره برداری رسمی از اولین کارخانه تولید کنسانتره سنگ آهن هماتیت با خلوص ۶۷ درصد در بردسکن
گروه معادن
>سنگ آهن
- استاندار خراسان رضوی جهت افتتاح پروژههای عمرانی هفته دولت بردسکن، صبح امروز به این شهرستان سفر کرد و صبح امروز در آئین بهره برداری از یک شرکت تامین کانی شرکت کرد.
به گزارش ماین نیوز، یعقوبعلی نظری صبح امروز در مراسم بهرهبرداری از شرکت تامین کانی بردسکن، ضمن گرامیداشت هفته دولت اظهار کرد: موضوع معدن و استفاده از ظرفیتهای آن امری جدی است.
وی با بیان این که «در حوزه اکتشافات خراسان رضوی مشغول کشف ظرفیتهای مهم معدنی هستیم» تصریح کرد: همچنین مساله استخراج یکی از راهبردها و سیاستگذاریهای کلان کشوری است. بنابراین این حوزه در صدر اولویتهای ما باید قرار گیرد.
نظری همچنین تکمیل زنجیره فراوری معدن و تولید محصول نهایی را از کارهای ویژه این حوزه دانست و افزود: البته لازم به ذکر است که ضمن حمایت از فعالیتهای معدنی، مساله محیط زیست که یک دارایی عمومی است نیز باید مورد توجه قرار گیرد. نباید با استخراج یا دیگر عملیاتهای عمرانی، محیط زیست تخریب شود.
همچنین در بخش دیگری از این مراسم، نماینده شرکت تامین کانی بردسکن بیان کرد: با احیای معدن هماتیت و احداث کارخانه سنگ آهن آن، اولین تولید کننده کنسانتره سنگ آهن هماتیت با خلوص 67 درصد در کشور هستیم.
وی افزود: سال گذشته 40 هزار تن تولید داشتیم که امسال به 80 هزار تن رسیده است و در حال پیگیری برای ارتقای فناوری کارخانه هستیم.
تاریخ انتشار : شنبه ۴ شهريور ۱۴۰۲ ساعت ۲۱:۴۰
کد مطلب: 68257
مرجع : اداره کل روابط عمومی استانداری خراسان رضوی