رئیس سازمان نظام مهندسی معدن از اتصال این سازمان به درگاه ملی مجوزها خبر داد.
به گزارش ماین نیوز، رضا بستامی درباره اتصال این سازمان به درگاه ملی مجوزها گفت: فرایند صدور پروانه اشتغال به صورت هوشمند از شنبه این هفته انجام و به استانها نیز ابلاغ شد و اکنون به درگاه ملی مجوزها وصل هستیم و هیچگونه مشکلی وجود ندارد.
وی افزود: سازمان نظام مهندسی معدن و وزارت صمت، درباره صدور پروانه اشتغال، به درگاه ملی مجوزها متصل شده و سامانه هوشمند نیز طراحی و آزمایشهای آن انجام شده است و هم اکنون اگر کسی شرایط داشته باشد میتواند فرایند را بگذراند.
بستامی با اشاره به وجود چند دوره آموزشی به عنوان پیش مقدمه برای گرفتن پروانه اشتغال گفت: اگر فرد، گواهی این موارد را نیز داشته باشد درخواست میدهد و درصورت کامل بودن مدارک، موارد بررسی و پروانه اشتغال در یک ماه صادر میشود و اگر نقص مدرک داشته باشد درخواست برمیگردد و درصورتی که حائز شرایط نباشند درخواست این افراد رد میشود.
وی با بیان اینکه هر فردی شرایط گرفتن پروانه اشتغال را داشته باشد، این پروانه برای او صادر میشود افزود: افراد برای گرفتن پروانه اشتغال میبایست در مقطع لیسانس سه سال، فوق لیسانس دو سال و دکترا یک سال سابقه کار داشته باشند و علاوه بر این، در آزمون رسته اکتشاف و استخراج نیز شرکت کنند.
رئیس سازمان نظام مهندسی معدن گفت: درصورتی که متقاضیان حدنصاب نمره را که ۵۰ از ۱۰۰ است، بدست آورند نامه برای فرد صادر میشود و میتواند ازطریق درگاه ملی مجوزها درخواست پروانه اشتغال بدهد.
وی افزود: بعد از گذراندن فرایند آن و بررسی کمیتههای استانی و شورای صدور پروانه اگر فرد حائز شرایط باشد برای وی پروانه صادر میشود و اگر شرایط این فرد احراز نشد میبایست حائز شرایط شده و دوباره برای صدور پروانه درخواست کند.
بستامی به بستر پیچیده و گسترده برای وصل شدن صدور پروانه اشتغال به درگاه ملی مجوزها اشاره کرد و گفت: برای پروانه اشتغال ابتدا باید فرایند هوشمندسازی انجام میشد یعنی بستر نرمافزار و هوشمندسازی آن صورت میگرفت و بعد متقاضیان در آزمون پروانه اشتغال شرکت میکردند.
رئیس سازمان نظام مهندسی با بیان اینکه هر فرد متقاضی دریافت پروانه اشتغال باید ابتدا آزمون بدهد، افزود: آزمون در ۲۸ مهر امسال برگزار شد. بستامی گفت: از سوی دیگر هزار پروانه اشتغالی که به صورت غیرهوشمند در شورای صدور پروانه وجود داشت، میبایست بررسی و هوشمند سازی آنها به اتمام میرسید تا اتصال به درگاه ملی مجوزها به درستی انجام شود.