سود خالص این شرکت در سال مالی ۱۴۰۲ نيز با افزايش ۱۱ درصدی همراه شد و به ۲۵۴ هزار و ۱۷۰ ميليارد ریال رسيد. همچنین درآمدهای عملياتی اين شركت با سرمايه ۳۲۴,۰۰۰ ميليارد ریال، ۳۸ درصد افزايش داشت و به مبلغ ۶۰۳,۷۴۰ ميليارد ریال رسيد.
به گزارش ماین نیوز، این مجمع، باحضور بیش از ۸۷ درصد سهامداران در محل مجموعهٔ فرهنگی ورزشی تلاش تهران برگزار گردید و صورتهای مالی این شرکت در سال ۱۴۰۲ به تصویب رسید.
براساس همین گزارش در اين جلسه پس از انتخاب نمایندهٔ شرکت سرمایهگذاری امید، بعنوان رئيس مجمع و ناظرين از شرکت فولاد مبارکه و شرکتهای سرمایهگذاری سهام عدالت، نمایندهٔ سازمان بورس و اوراق بهادار و بازرس قانونی شرکت، مهندس طاهرزاده بهعنوان دبیر مجمع و مديرعامل شركت، گزارشی از عملكرد و برنامه های اجرايی شامل عمليات استخراج، توليد و فروش محصولات و طرحها و برنامههای سال جاری شرکت را به اطلاع حاضران رساند.
مدیرعامل شرکت معدنی و صنعتی چادرملو گفت: سال گذشته در طرحهای توسعه گامهای مثبتی برداشتیم و برای اولینبار بالغ بر ۱۶۳ هزار میلیارد ریال سرمایهگذاری در طرحهای توسعه شرکت و شرکتهای سرمایهپذیر صورت پذیرفت و مجموعهٔ چادرملو علیرغم محدودیتهای انرژی بیشتر از سال ۱۴۰۱ در سال گذشته توانست رکورد تولید را با افزایش بهرهوری و کاهش توقفات در کارخانجات گندلهسازی و فولادسازی که از ابتدای بهرهبرداری بیسابقه بوده است را بشکند و نسبت به حفظ تولید در واحد احیا اقدام نماید.
طاهرزاده با اشاره به افزایش حق انتفاع معدن براساس قانون بودجهٔ سالانه و درنتیجه افزایش بهای تمام شده، اعلام نمود که استراتژی شرکت در مقابل این امر مدیریت هزینههای تولید و عملیاتی نمودن برنامهریزیهای انجام شده در جهت کاهش بهای تمام شده است تا با افزایش تولید و بهرهوری بخشی از این موضوع مدیریت گردد.
مهندس امیرعلی طاهرزاده خاطرنشان کرد: با عزم چادرملو، بهرهبرداری از حداقل ۷ طرح توسعهٔ این گروه تا پایان امسال با سرمایهگذاری معادل ریالی ۳۷۵ هزار میلیارد ریال که اشتغالزایی مستقیم و غیرمستقیم بالغ بر ۸ هزار نفر را در پی خواهد داشت و همچنین طبق آخرین صورتهای مالی منتشر شده شرکت معدنی و صنعتی چادرملو با سرمایهٔ اسمی ۳۲,۴۰۰ میلیارد تومانی در۱۲ ماهه منتهی به اسفند ۱۴۰۲ موفق به کسب درآمد ۶۰ هزار و ۳۷۴ میلیارد تومان شد که نسبت به دورهٔ مشابه سال قبل ۳۸ درصد افزایش داشته است.
قابل ذکر است گروه چادرملو در سال گذشته در تولید گندله سهمی معادل ۷ درصد، در تولید آهن اسفنجی سهمی معادل ۱۰ درصد و در تولید شمش فولاد سهمی معادل ۶ درصد را در بین تولید کنندگان زنجیرهٔ فولاد کشور را به خود اختصاص داده است و درنهایت شرکت چادرملو توانست سود خالصی معادل ۲۵ هزار و ۴۱۷ میلیارد تومان محقق کند که با تقسیم ۸۰ درصد از (https://t.me/chadormalou_picture/179) این میزان بابت هر سهم ۶۲ تومان سود تقسیم گردید.