پنجشنبه ۱۹ شهريور ۱۴۰۵ , 10 Sep 2026
در نخستین روز از بزرگترین نمایشگاه بین‌المللی معدن چین، هیاتی از مدیران ارشد شرکت تهیه و تولید مواد معدنی ایران (ایمپاسکو) و سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیدرو) از بخش‌های تخصصی ماشین‌آلات و تجهیزات استخراج معدنی بازدید کردند.
بازدید هیات ایرانی از ماشین‌آلات پیشرفته معدنی در نخستین روز نمایشگاه بین‌المللی چین
به گزارش ماین نیوز، این بازدید با تمرکز بر بررسی فناوری‌های نوین مورد استفاده در معادن زیرزمینی به‌ ویژه تجهیزات به‌کاررفته در پروژه پروده ۴ طبس، انجام شد.

هیات ایرانی از نزدیک با ماشین‌آلات پیشرفته استخراج، سیستم‌های مکانیزه حمل مواد معدنی، تجهیزات ایمنی هوشمند و سامانه‌های پایش لحظه‌ای شرایط معدن آشنا شد.

تورج زارع در حاشیه این بازدید با اشاره به اهمیت نوسازی ناوگان معدنی کشور اظهار کرد: ماشین‌آلاتی که در این نمایشگاه معرفی شده‌اند، از نظر فناوری، ایمنی و بهره‌وری در سطح بالایی قرار دارند و می‌توانند نقش مهمی در ارتقای عملکرد پروژه‌های معدنی همچون پروده ۴ ایفا کنند.

وی افزود: هدف ما از حضور در این نمایشگاه، شناسایی فناوری‌های قابل انتقال، بررسی امکان همکاری با شرکت‌های سازنده، و تسریع در فرآیند هوشمندسازی و مکانیزاسیون معادن کشور است.

بازدید از این نمایشگاه، بخشی از برنامه جامع ایمپاسکو برای توسعه فناوری‌های نوین، افزایش بهره‌وری و ارتقای ایمنی در معادن ایران به شمار می‌رود. این رویداد همچنین فرصت مناسبی برای تبادل تجربیات بین‌المللی و ایجاد زمینه‌های همکاری مشترک با شرکت‌های پیشرو در صنعت معدن جهان فراهم کرده است.
منبع : ایمپاسکو
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی


شرکت های برگزیده