يکشنبه ۱۹ مهر ۱۴۰۵ , 11 Oct 2026
همواره یکی از سوالات مطرح بین رسانه‌های تخصصی حوزه معدنی و صنایع معدنی این بوده که چرا شرکت ملی صنایع مس ایران مانند سایر شرکت‌های بزرگ فعال در این حوزه، ارتباطی حرفه‌ای با رسانه‌ها و خبرنگاران ندارد؟
یک توصیه حرفه‌ای به شرکت مس
به گزارش ماین نیوز، چگونه است که شرکتی مانند فولاد مبارکه اصفهان در عرضه رسانه، حرفه‌ای فعالیت می‌کند و ارتباطی حرفه‌ای هم با رسانه‌ها دارد اما شرکت مس که از نظر حجم کاری و اهمیت، کمتر از فولاد مبارکه نیست، در حوزه اطلاع‌رسانی بسیار ضعیف عمل می‌کند و ارتباطی بسیار ضعیف هم با رسانه‌ها دارد.

به عنوان مثال، مدیران گروه فولاد مبارکه در فواصل زمانی مختلف نشست‌های خبری با رسانه‌ها دارند و پاسخگوی سوالات آنها هستند که همین امر به شفاف‌سازی درباره این گروه و فعالیت‌های آن کمک می‌کند. در مقابل هیچ خبری از مدیران شرکت مس نیست و طی چند سال اخیر، مدیرعامل این شرکت حتی یک نشست خبری هم با رسانه‌ها نداشته است. حال علت آن چیست، الله اعلم! اگر هم این سیاست اشتباه نتیجه ریل‌گذاری مدیران پیشین شرکت مس است، باید تغییر کند.

توصیه حرفه‌ای به مدیران ارشد شرکت مس - اگر واقعا به دنبال اصلاح امور هستند - این است که درهای این شرکت را به روی رسانه‌ها و خبرنگاران تخصصی حوزه معدن و صنایع معدنی باز کنند، از شفافیت نترسند، دستاوردها و مشکلات را بیان کنند و با رسانه‌ها ارتباطی حرفه‌ای برقرار کنند.

این توصیه برای اصلاح امور بود، وگرنه صلاح مملکت خویش خسروان دانند...
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی


شرکت های برگزیده