گروه معادن
 
مشاور مديرعامل اين صندوق خبر داد:
وصول ۷۰ درصد مطالبات صندوق بیمه سرمایه‌گذاری فعالیتهای معدني
گروه معادن - مشاور عالی مدیرعامل و معاون منابع انسانی و برنامه ریزی صندوق بیمه سرمایه گذاری فعالیتهای معدنی از وصول حدود 70 درصد مطالبات این صندوق خبر داد و گفت: بانک ها در این بخش کمتر از 50 درصد وصولی دارند.
به گزارش ماين نيوز، مهرداد احمد شعربافی اظهار كرد: میزان پرداخت های صندوق بابت استنکاف معدنکاران از بازپرداخت تسهیلات اعطایی تا پایان دی ماه رقم 17 میلیارد و 760 میلیون تومان را نشان می دهد که تاکنون 11 میلیارد و 300 میلیون تومان با وثایق وصول شده است.

به گفته وی، وصول مطالبات از سال 1389 به بعد آغاز شد و تاکنون ادامه دارد، عملکرد در این حوزه رضایت بخش بوده است.

این مقام مسئول با اشاره به اینکه ایران یکی از 10 کشور شاخص معدنی در سطح جهان محسوب می شود، گفت: بهره برداران معادن در ایران برای کسب جایگاه ایده آل از نظر تولید، فرآوری و صادرات مواد معدنی باید تلاش بیشتری نمایند تا به رتبه واقعی دست یابند.

ارزش بیمه نامه های صادرشده صندوق مذکور در دوره 9 ماهه امسال منتهی به آذر 92 برای فعالیت های معدنی به 15 میلیارد و 250 میلیون تومان رسید.

شعربافی تصریح کرد: صندوق بیمه سرمایه گذاری فعالیت های معدنی براساس قانونی نمی تواند به بخش دولتی بیمه نامه تسلیم نماید و بخش خصوصی نیز حوزه وظیفه این صندوق محدودیت دارد.

وی اضافه کرد: براساس اساسنامه این صندوق، امکان ایجاد شعبه در استانهای کشور وجود دارد و تاکنون در استانهای خراسان رضوی و آذربایجان غربی نمایندگی این صندوق دایر شده است.

وی گفت: مجموع ارزش بیمه نامه های صادره از ابتدای فروردین تا پایان آذرماه امسال نسبت به کل سال 1391 سهمی به میزان بیش از 26 درصد را نشان می دهد.

شعربافی افزود: این صندوق بیمه نامه و ضمانت نامه صادر می کند و سازمان توسعه و نوسازی معادن وصنایع معدنی ایران (ایمیدرو) نیز به عنوان متولی این صندوق، تامین کننده منابع مالی است.

وی، شمار بیمه نامه های صادره در 9 ماهه امسال را 56 فقره ذکر کرد که این میزان روند کاهشی را در مقایسه با سال قبل نشان می دهد.

سال گذشته در مجموع 264 بیمه نامه از سوی این صندوق صادر شده است که ارزش آن 57 میلیارد و 800میلیون تومان اعلام شد.

شعربافی، دلیل عمده کاهش بیمه نامه هایی که امسال صندوق صادر کرده، ناشی از افت فعالیت های عمرانی و ساخت مسکن دانست و گفت: تقلیل فعالیتهای عمرانی در کاهش میزان استخراج از معادن شن و ماسه و سنگ لاشه نقش داشت.

شمار معادن فعال کشور براساس آمار وزارت صنعت، معدن و تجارت حدود پنج هزار و 600 معدن ذکر شده که از این میزان بیش از 50 درصد آن مربوط به مصالح ساختمانی است.

شعربافی تصریح کرد: عملکرد صندوق بیمه سرمایه گذاری فعالیت های معدنی که از واحدهای تحت پوشش سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیدرو) است، ظرف 10 سال فعالیت آن نشان می دهد که بیش از 50 درصد بیمه نامه های صادر شده در این دوره مربوط به معادن شن و ماسه و سنگ لاشه بود.

صندوق بیمه سرمایه گذاری فعالیتهای معدنی سال 1380 تاسیس و در 1382 به عنوان زیرمجموعه سازمان ایمیدرو درآمد.
تاریخ انتشار : يکشنبه ۱۳ بهمن ۱۳۹۲ ساعت ۱۲:۵۴
کد مطلب: 2940
 
مرجع : خبرگزاری ايرنا