گروه صنایع معدنی فولاد
 
تام ايران خودرو چه پروژه‌هاي فولادي در دست اجرا دارد؟
گروه صنایع معدنی >فولاد - قائم مقام شرکت تام ایران خودرو از ایجاد شبکه گسترده ای از تامین کنندگان داخلی برای اجرای پروژه های داخلی و خارجی خبر داد و گفت: بیش از 70 درصد ارزش پروژه های این شرکت با استفاده از توان فنی و مهندسی شرکت تام یا سایر شرکت های داخلی انجام شده است.
به گزارش ماين نيوز، کوروش کیهانی زاده توسعه بازار و دستیابی به دانش روز در سال 1394 را از هدف استراتژیک تام برشمرد و افزود: رویکرد رو به توسعه در کشورهای جهان سوم و الزام نیازهای اقتصادی جهت همگام شدن با کشورهای توسعه یافته و سیاست های اقتصادی که نیازمند توسعه زیرساخت های لازم برای تحقق این هدف است، جایگاه ویژه ای را برای خدمات فنی و مهندسی در روابط تجاری کشورها رقم زده است.

وی با بیان آنکه کسب درآمدهای ارزی پایدار از محل صادرات، هدف ارایه خدمات فنی و مهندسی است، اظهار داشت: برای به اجرا درآمدن چنین هدفی، باید برای موضوع رقابت در عرصه بین المللی اهمیت ویژه ای قایل شویم.

کیهانی زاده، ادامه داد: با توجه به مراودات تجاری ایران با کشورهای حوزه منطقه خلیج فارس و کشورهای مشترک المنافع CIS، کشورهای آمریکای جنوبی و برخی کشورهای آفریقایی که در راستای اهداف توسعه گرایی گام برمی دارند، توانمندی های بسیار مناسبی را برای ارایه خدمات فنی مهندسی متناسب با نیاز متقاضی و پتانسیل عرضه آن در شرکت، فراهم شده است.

وی با تاکید براینکه صدور خدمات فنی و مهندسی از مصوبات هیات مدیره تام است، گفت: شرکت تام دارای سوابق و تجربیات در طراحی و اجرای پروژه های عمرانی و صنعتی و موفقیت های حاصل از اجرای این پروژه ها در سطح ملی است، همچنین از قابلیت کافی به منظور حضور در عرصه های بین المللی و پتانسیل لازم جهت اجرای پروژه های برون مرزی برخوردار است.

قائم مقام تام افزود: تاکنون پروژه های صادراتی چون ایجاد خطوط تولید محصولات ایران خودرو در کشورهای سوریه، ونزوئلا و سنگال توسط شرکت تام انجام شده است. از موارد دیگر نیز می توان به صادرات ماشین آلات و تجهیزات خطوط تولید خودرو به کشورهای آلمان، ترکیه و ژاپن اشاره کرد.

کیهانی زاده با اشاره به اقدامات اولیه و مطالعاتی برای بازارهای برخی کشورهای همسایه در سال گذشته، اضافه کرد: در گام اول دفتر تام در کشور عراق به ثبت رسید.

وی سپس مشارکت در اجرای پروژه های بزرگ و ملی را از رویکرد شرکت تام دانست و گفت: این شرکت طی قراردادی با ایران خودرو مسوول طراحی، تامین، نصب، و راه اندازی تجهیزات اتوماسیونی خط تولید خودروی دنا شد این پروژه اتمام یافته وتولید نیز وارد فاز تولید انبوه شده، همچنین پروژه وانت تندر90(U90) نیز تحویل موقت شد و تولید آزمایشی پروژه وانت PU1 نیز که آخرین مراحل نصب و راه اندازی خود را طی کرد، آغاز شده است.

به گفته وی، پروژه کارگو ترمینال فرودگاه امام(ره) به عنوان پروژه بزرگ انبار مکانیزه و اسلب برگردان فولاد هرمزگان به عنوان تجارب حوزه لجستیک و رباتیک تام نیز با موفقیت به انجام رسیدند.

کیهانی زاده با اشاره به فعالیت های تام در حوزه معدنی، گفت: پروژه بازسازی و توسعه کارگاه نورد 650 که در راستای تولید ریل ملی تعریف شده یکی از این پروژه ها به شمار می آید و برای اولین بار قرار است نمونه داخلی سازی شده ریل تولید شود که با همکاری تام و ذوب آهن این اتفاق مبارک برای صنعت تا سال آینده نهایی می شود، این پروژه تاکنون بیش از 40درصد پیشرفت داشته است.

وی افزود: پروژه فولادسازی بردسیر نیز یکی دیگر از پروژه های بزرگ تام است که تاکنون بالغ بر 64 درصد پیشرفت فیزیکی داشته است و با هدف تولید یک میلیون تن محصول بیلت و بلوم طراحی شده، این طرح طبق برنامه زمان بندی در حال پیش روی و تنها مشکل آن مربوط به تامین خارجی و گشایش اعتبار اسنادی است و پیش بینی می کنیم تا بهمن ماه سال 1394 به بهره برداری برسد. پروژه نوسازی و بهسازی ایستگاه گاززدایی تحت خلاء (VD) بیش از 22 درصد پیشرفت داشته است.
تاریخ انتشار : سه شنبه ۲۵ فروردين ۱۳۹۴ ساعت ۱۶:۴۹
کد مطلب: 23640
 
مرجع : خبرگزاری ايرنا