گروه صنایع معدنی آلومینیوم
 
خواجه‌نصیری در گفت‌وگو با ماین نیوز خبر داد:
برنامه ویژه اتوتک برای صنعت آلومینیوم ایران
آخرین وضعیت اجرای پروژه نفیلین سینیت سراب/روس‌ها دستاوردی نداشتند
گروه صنایع معدنی >آلومینیوم - مدیر ارشد بازاریابی پروژه‌های گروه صنعتی بازرگانی ایران اروپا، نماینده رسمی شرکت فنلاندی اتوتك گفت: حوزه آلومینیوم یکی از حوزه‌هایی است که اتوتک در سال 2016 توجه ویژه‌ای به آن در بازار ایران دارد.
 
هومان خواجه نصیری در گفت‌وگو با خبرنگار ماین نیوز با اشاره به اینکه اتوتک برای پروژه مجتمع آلومینیوم جنوب (سالکو) و واحدهای میله‌گذاری و آندسازی آن پیشنهادات فنی بسیار خوبی را ارائه کرده و حدود دو سال است که این پروژه را دنبال می‌کند، توضیح داد: امیدواریم شرکت NFC چین که در حال اجرای این قرارداد را به عهده دارد، نهایتا قبول کند از تکنولوژی روز و تجهیزات برتر اروپایی در این پروژه استفاده کند و صرفا منافع اقتصادی خود را با تامین ارزان‌ترین تجهیزات، مدنظر قرار ندهد.

وی افزود: شاید تامین تجهیزات از سازندگان چینی برای NFC از نظر اقتصادی جنبه مطلوب‌تری داشته باشد اما ما تلاش کردیم با مذاکره و پیگیری مستمر، توجه کارفرما و مشاور را به جایگاه جهانی اتوتک در ساخت واحدهای مشابه جلب کنیم.

وی اضافه کرد: به زودی در بحث تعمیر، نگهداری و نوسازی واحدهای آلومینیوم در ایران توری را آغاز خواهیم کرد و کارشناسان ما از اتوتک به ایران خواهند آمد و با تولیدکنندگان آلومینیوم ایران مانند ایرالکو و المهدی مذاکره خواهند کرد. لازم به ذکر است که اتوتک یکی از شرکت‌های استرالیایی متخصص در حوزه تعمیر نگهداری، نوسازی واحدهای تولید آلومینیوم، به نام kempi را خریداری کرده است.

وی در پاسخ به این سوال که آخرین وضعیت پروژه تولید آلومینا از نفیلین سینیت سراب به کجا رسید؟ گفت: مهندسی پایه این پروژه تقریبا به ماه پایانی خود رسیده است و تا پایان امسال مهندسی پایه پروژه تکمیل می‌شود و در همین راستا جلسات متعددی را عمدتا در ایران پیش‌بینی کردیم تا بتوانیم با تعامل نزدیکتر با کارفرما و تیم مشاور به جمع‌بندی بسته مهندسی، سرعت بیشتری بدهیم.

وی افزود: مرحله بعدی، برگزاری مناقصه EPCF پروژه خواهد بود که احتمالا مانند بسیاری از پروژه‌های کشور بخش F یعنی تامین مالی آن، کار سختی خواهد بود. اتوتک علاقه‌مند به حضور در مناقصه اجرایی این پروژه هست تا بتواند با تکنولوژی خودش، کارخانه تولید آلومینا را هم احداث کند.

وی خاطرنشان کرد: هدف ما این بوده که این کارخانه به تولید برسد و چشم‌انتظار برنده شدن در مناقصه اجرایی هستیم تا این هدف را تحقق دهیم. باید به این واقعیت توجه داشت که روس‌ها 17 - 18 سال فرصت داشتند تا پروژه نفیلیت سینیت را به سر منزل مقصود برسانند ولی دستاورد ویژه‌ای نداشتند. حالا باید به اتوتک که چند ماه است درگیر این کار شده است فرصت کافی داد تا فناوری جدید خود در این پروژه را کامل کند.

وی تاکید کرد: انتظار ما این است که از هرگونه پیشداوری در مورد این تکنولوژی اتوتک که برای اولین بار در ایران و جهان در حال اجرا است، پرهیز شود. اگر به اتوتک اعتماد شود، آنها مصمم هستند تا پروژه را تا مرحله راه‌اندازی کارخانه هم پیش ببرند، آنگاه می‌توان روی تولید پایدار کارخانه قضاوت کرد و به عملکرد اتوتک نمره داد.

گفت‌وگو از محمدجواد به‌آبادی
تاریخ انتشار : شنبه ۲۲ اسفند ۱۳۹۴ ساعت ۰۲:۴۳
کد مطلب: 30952
 
۱ نظر
 


امیر
با اهداء سلام، در پروژه جدید ایرالکو که با مشارکت NFC به اتمام رسید، زیرکی و دقت چینی ها را در عدم پایبندی به تعهدات خود مشاهده نمودیم. شایسته میدانم قبل از تنظیم هرگونه قرار داد به شرکت ایرالکو رفته و پس از تحقیق نسبت به همکاری با NFC چین تصمیم گیری فرمایید. باسپاس (2805)
۱۳۹۴-۱۲-۲۴ ۱۳:۳۱:۴۹