گروه صنایع معدنی فولاد
 
قدرت‌نمایی «ارفع» با افزایش ۴۴٫۵ درصدی درآمد در ۱۱ ماهه ۱۴۰۲
گروه صنایع معدنی >فولاد - شرکت آهن و فولاد ارفع در 11 ماهه سال 1402، موفق به کسب درآمد 170 هزار و 682 میلیارد و 660 میلیون ریال شد؛ این در حالی است که درآمد «ارفع» در مدت مشابه سال قبل به 118 هزار و 85 میلیارد و 387 میلیون ریال رسیده بود که مقایسه این آمار و ارقام، حاکی از افزایش 44.5 درصدی درآمد این فولادساز برجسته کشور است.
 
به گزارش ماین نیوز، چشم‌انداز شرکت آهن و فولاد ارفع به عنوان یکی از مهم‌ترین نقش‌آفرینان صنعت فولاد کشور، دستیابی به سهم ۱٫۸ درصدی از تولید شمش فولادی و ۴٫۴ درصدی از تولید آهن اسفنجی کشور بر پایه چشم‌انداز تولید ۵۵ میلیون تن فولاد در افق ۱۴۰۴ و همچنین حرکت به سمت تولید محصولات فولادی با ارزش افزوده بالاتر است.

در سال ۱۴۰۲ که بر مبنای «رشد تولید و مهار تورم» نام‌گذاری شده است و روزهای پایانی خود را سپری می‌کند، شرکت آهن و فولاد ارفع به خوبی توانست در راستای تحقق اهداف و برنامه‌ریزی‌های خود گام بردارد. این شرکت موفق شد با افزایش تولید، فروش و درآمد حاصل از فروش محصولات خود یعنی شمش فولادی و آهن اسفنجی در بازارهای داخلی و صادراتی، به اهداف استراتژیک مجموعه در سال جاری شامل افزایش سود خالص به ازای مجموع تولیدات، رضایتمندی و افزایش مشتریان محصولات کیفی و سهم بازار، افزایش بهره‌وری کل عوامل تولید، تامین پایدار و به موقع کالا و خدمات، افزایش سهم تولید بر اساس سفارش، بهبود کارایی و اثربخشی تکنولوژی در توازن تولید، توسعه مشارکت‌های ارزش‌افزا در زنجیره فولاد، افزایش میزان آماده‌به‌کاری تجهیزات، بهره‌گیری حداکثری از دانش و کارایی شرکت‌‌های دانش‌بنیان جهت خلق ارزش پایدار در شرکت و توسعه زیرساخت‌ها و حرکت به سمت فناوری‌های نوین و هوشمند جامه عمل بپوشاند.

در کنار این مهم، شرکت آهن و فولاد ارفع طرح‌های توسعه‌ای فراوانی با هدف افزایش تولید و درآمد مجموعه طی دو سال اخیر در دست اقدام داشته است که از جمله می‌توان به پروژه تصفیه‌خانه آب خلیج فارس با سرمایه دو هزار میلیارد ریال؛ طرح انباشت و برداشت گندله ضلع شمال غربی با سرمایه یک هزار و ۹۴۰ میلیارد ریال؛ اصلاح و بهینه‌سازی غبارگیرهای ناحیه فولادسازی با سرمایه یک هزار و ۸۰۰ میلیارد ریال؛ طراحی، تامین و اجرای خطوط ریلی منطقه فولادی اردکان با سرمایه یک هزار و ۷۰۰ میلیارد ریال؛ سیستم اعلام و اطفای حریق با سرمایه یک هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال؛ پایداری سرویس گازهای صنعتی به ناحیه فولادسازی با سرمایه ۸۲۰ میلیارد ریال؛ تهیه، ساخت و نصب سیلوی دوم ذخیره آهن اسفنجی با نوار نقاله‌های مربوطه با سرمایه ۸۰۰ میلیارد ریال؛ احداث جاده شرقی جدید مجتمع صنعتی (مجاور خط آهن) با سرمایه ۴۵۰ میلیارد ریال و فعالیت‌های نگهداری و تعمیرات زیرساخت، اصلاح جاده‌ها و ساختمان‌ها با سرمایه یک هزار میلیارد ریال اشاره کرد.


با تکیه بر رویکرد رشد تولید و توسعه پایدار، شرکت آهن و فولاد ارفع در حالی موفق به تولید ۷۹۳ هزار و ۱۲۰ تن شمش فولادی طی ۱۱ ماهه امسال شد که تولید این محصول با افزایش ۱۲٫۵ درصدی نسبت به مدت مشابه سال قبل (۷۰۴ هزار و ۸۶۶ تن) همراه بود. در ۱۱ ماهه ۱۴۰۲، میزان تولید آهن اسفنجی «ارفع» به ۹۸۸ هزار و ۱۱۲ تن رسید که حاکی از رشد ۱۱٫۳ درصدی نسبت به مدت مشابه سال پیش (۸۸۷ هزار و ۳۲ تن) است. مجموع تولید شرکت آهن فولاد و فولاد ارفع در ۱۱ ماهه سال جاری، به یک میلیون و ۷۸۱ هزار و ۲۲۳ تن رسید که این میزان با افزایش ۱۲ درصدی نسبت به مدت مشابه سال گذشته (یک میلیون و ۵۹۱ هزار و ۸۹۸ تن) همراه بود.

شرکت آهن و فولاد ارفع در ۱۱ ماهه ۱۴۰۲، موفق به فروش ۷۹۴ هزار و ۸۹۷ تن شمش فولادی در بازارهای داخلی و صادراتی شد؛ در حالی که این شرکت در مدت زمان مشابه سال قبل، ۷۷۳ هزار و ۴۷۸ تن شمش فروخته بود و مجموع فروش شمش «ارفع» در بازارهای داخلی و صادراتی با رشد ۲٫۷ درصدی همراه شد. درآمد حاصل از فروش این محصول در بازار داخلی طی ۱۱ ماهه امسال، به ۱۰۳ هزار و ۵۴۹ میلیارد و ۴۹ میلیون ریال رسید که این میزان با افزایش ۲۶ درصدی نسبت به مدت مشابه سال پیش (۸۲ هزار و ۳۰۸ میلیارد و ۹۳۸ میلیون ریال) همراه بود. شرکت آهن و فولاد ارفع در ۱۱ ماهه ۱۴۰۲، موفق به کسب درآمد ۶۶ هزار و ۴۲۴ میلیارد و ۶۶۳ میلیون ریالی از فروش شمش در بازارهای صادراتی شد که حاکی از رشد قابل‌توجه ۱۴۹ درصدی نسبت به مدت مشابه سال گذشته (۲۸ هزار و ۴۶۵ میلیارد و ۶۷۸ میلیون ریال) بوده است. مجموع درآمد حاصل از فروش محصولات «ارفع» در ۱۱ ماهه امسال، به ۱۷۰ هزار و ۶۸۲ میلیارد و ۶۶۰ میلیون ریال رسید که این میزان با افزایش ۴۴٫۵ درصدی نسبت به مدت مشابه سال پیش (۱۱۸ هزار و ۸۵ میلیارد و ۳۸۷ میلیون ریال) همراه بود.


شرکت آهن و فولاد افع علاوه بر حرکت در مسیر رشد تولید، درآمد و سوددهی، همواره نگاه ویژه‌ای به مقوله مسئولیت‌های اجتماعی داشته و از شرکت‌های پیشرو در این حوزه بوده است. از جمله اقدامات این شرکت در راستای عمل به مسئولیت‌های اجتماعی طی سالیان اخیر شامل کمک به انجمن زندانیان اردکان، ساخت مسجد مزرعه نو اردکان، تامین جهیزیه خانواده‌های محروم و زوج‌های نیازمند، کمک به گروه‌های جهادی اردکان بابت تعمیر منازل مسکونی محرومان، تجهیز و راه‌‎اندازی مرکز تجمیعی واکسیناسیون مصلی اردکان، خرید، استقرار و نصب دستگاه اکسیژن‌ساز در بیمارستان ضیائی اردکان، اهدای اکسیژن مایع به بیمارستان‌های ضیائی اردکان و امام جعفر صادق (ع) میبد، ارسال بسته‌های معیشتی مواد غذایی، مواد شوینده و تجهیزات بهداشتی به بهزیستی اردکان و توزیع آن میان اقشار آسیب‌دیده و همچنین بازسازی و بهسازی مدارس در شهرستان اردکان و روستاهای اطراف بوده است.

شرکت آهن و فولاد ارفع، دوست‌دار محیط زیست

علاوه‌براین، «ارفع» همواره خود را دوست‌دار محیط زیست دانسته و اقدامات گسترده‌ای در راستای حفظ محیط زیست اطراف خود انجام داده است که از جمله آن‌ها می‌توان تصفیه ۲۸۵ هزار متر مکعب پساب و بازچرخانی ۲۳۰ هزار متر مکعب آب به فرایند تولید، اضافه کردن فن کمکی به غبارگیرهای فولادسازی با هدف افزایش راندمان مکش آلاینده‌‎های هوا، اضافه کردن و کاشت یک هزار و ۸۰۰ اصله نهال به فضای سبز و راهبری احداث جاده استاندارد آسفالت دسترسی به محل کارخانه را نام برد.
تاریخ انتشار : پنجشنبه ۲۴ اسفند ۱۴۰۲ ساعت ۱۷:۳۲
کد مطلب: 71781
 
مرجع : فلزات آنلاین